Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
válasz
#32839680 #54 üzenetére
Én mivel napi szinten átlagban játszom 1-2 órát valamivel, plusz nem kevés pénzt öltem bele a konfigomba, ezért nekem első sorban a játék a legfontosabb, és ebből a szempontból a DX12 ígéri a legtöbbet, viszont jelenleg még mindig win 7-en éri meg jobban nekem játszani. A boot időt én pl. SSD-vel oldottam meg, tehát egyelőre emiatt sincs érdekemben a váltás.
Viszont pont ez a lényeg, hogy mindenki más szempontok alapján választ operációs rendszert.
-
wattafaka
senior tag
válasz
#32839680 #50 üzenetére
Na, ha már ilyen sokan védelmére keltetek, akkor mégiscsak kifejteném valamilyen szinten a véleményem:
Alapesetben nem lenne semmi bajom vele, mert igenis legyen fejlődés operációs rendszer területén. A retkes jelzőt azért kapta hirtelen felindulásból, mert engem tényleg bosszant ez az agresszív hozzállás, hogy még a tálcán is folyamatosan pattog, hogy telepítsem. Természetesen az ehhez kapcsolódó update-t azonnal manuálisan töröltem, engem ne cseszegessen.
A DX12 is biztos jó lesz, ha más nem 1-2 éven belül. De azért nem fogok most frissíteni, hogy ilyen Gears of War szintű hulladékokat kapjak az arcomba. Márpedig a többi játék sem lesz kezdéskor sokkal jobb. A fejlesztők meg mossák kezeiket, hogy még ki kell forrnia. Oké, ígérgetik a javítást, de nem vagyok előrébb, ha addigra idegösszeroppanást kapok, mert ha 200 ezres kártyával nekem 10 fps-sel menne akkor tuti nem kezdenék el szivárványokat meg egyszarvúakat rajzolgatni boldogságomban.
És igenis fel fogom majd tenni, ha eljött az ideje. Akárki akármit mond, egy operációs rendszert 1 évvel a megjelenése után sem lehet teljesnek mondani, még ha tényleg hibátlanul is működik adott dolgokat használva. Nyilván sose lesz az, de azért pár év múlva már bátran lehet váltani. Márpedig időm, mint a tenger, mert vagy 20 DX11-es játék van még a listámon, amit ki kell pörgetnem, mire végigviszem őket, jön újabb 10, szóval nem sietek sehova a váltással.
Hardvert sem várásolok újgenerációból. Így megúsztam, hogy belefussak ilyen malőrökbe, hogy 3,5 gigás GTX 970, meghajló/félreszámoló Skylake processzor, vagy sorolhatnám. Inkább megveszem egy év múlva, mikor ki van rajta szoftveresen már javítva minden, vagy ha 1 év alatt semmi hibáját nem találták meg, mert általában ha van, megtalálják.
Szóval a win 10 is fenn lesz a gépemen 1-2 év múlva, csak ne erőltessék ennyire!
(#51) ribizly
Nincsenek privacy és security problémáim, teljesen hidegen hagy, hogy gyűjtögetik az adataimat. Amiket én ezekben a programokban megadok, meg amilyen oldalakon járok, arra nyugodtan recskázhat Bill Gates, ha akar.
Az androidom pedig 4.0.4-es, de csak mert nem érdekel. Nagyon ritkán használom a telefonáláson kívül bármi másra, arra pedig tökéletes a mostani állapotban is.
És külön köszönöm mindkettőtöknek, hogy sikerült kultúráltan, és értelmesebbet hozzászólni, mint hogy divathater vagyok, vagy balfasz a géphez (user error).
-
wattafaka
senior tag
Gyönyörű kis promo videó (persze a smooth-tól elég messze van), de sajnos a valóság egyelőre ilyen:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest