- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
troviko
senior tag
Iszonyat jók ezek a Surface-ek csak nagyon túl vannak árazva. Persze lehet USA-ban annyira nem tétel, és hát az MS-nek is a profit az első, nem a felhasználói igények.
Ettől függetlenül szerintem nagyon nagy szükség lenne jó, és megfizethető Win10-es tabokra. A kulcsa a mondatban az és. Mert jelenleg ott egy vagy szócska csücsül. Ami Win 10-es tabot 200K alatt lehet kapni, ott valami általában hibáddzik, ami meg tényleg jó, 200+ pénz.Konkrét példa. Ott az Asus TB T100HA. Van belőle 128 Gb tárhelyes, 4 Gb RAM-os verzió. Atom X5-s procival. Az ára is oké, 125k körül mocorog. De ott a csúnya hiba, a kijelző, ami csak HD. 10 colra az már nem elég. Nekem már a 8 colos tabomon is tiszta pixeles a HD. Meg nincs rajta teljes értékű USB port.
Igaz, az pl a T300 Chi-ken sincs 300 ezerért.
Szóval annó nagyon keményen agyaltam egy Surface 3-on. A 128 Gb tárhelyes, 4 Gb RAM-os verzió 200K körül volt. Már ez önmagában is sok szerintem, egy Atom procis termékért, de amikor megtudtam, hogy ez még csak a tablet, és még +70K a billcsi hozzá... hát az életkedvem is elment.
Összehasonlításképpen a legdurvább, világítós, LCD-s gamer billcsik kijönnek fele ennyiből.
No meg mondjuk 160k-ért kapok egy iPad Air 2-t. Nyilván nem összehasonlítható az alma a körtével, és személy szerint sokkal alsóbbrendű terméknek (játéknak) tartom az iPad-eket, de akkor is... picit elszállt az MS az árakkal.Kár azért, hogy az MS nem hajlandó jó ár érték arányú termékeket is gyártani. Tényleg megértem a presztízs és a profit szempontokat is, sőt még azt is, hogy nem akarnak kitolni az OEM partnerekkel, de akkor is sajnálom. Rá férne már a piacra egy jó, ugyanakkor tényleg megfizethető modell. Szerintem jókorát lökne a Win tabletek piaci részesedésén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows 11
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest