Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Driver oldalon azért az Intel még ennél is rosszabb. Lehet, hogy 5 éve 2 év volt mire DXVA meg normális XBMC támogatást kapott, Intelből meg tavaly tavasztól vártam fél évet egy olyan driverre, amiben nem esik szét a kép XBMC alatt, van full range kimenet, meg mondjuk lekapcsolja a kijelzőt standby-ba X perc után.
Alap funkciók évről-évre visszatérően nem működnek Intel oldalon.Egyébként ha ezektől eltekintünk és a Bay Trail tudja véletlen a 24p-t is, akkor a Kabini/Bay Trail most teljesen jó alap HTPC-nek. Ennél nagyobb felesleges kb.
Persze ettől nem lenne rossz, ha lenne, de ezt mindkét oldalról hiányolom szintén. Celeron/Pentium sorozat Ivy-ból simán beszorítható 30-40W alá 1-2db HDD-vel együtt a komplett fogyasztása, de amihez erő kellene: 3D, az ki van herélve. +driver gondok.
AMD-ből pedig valóban nincs igazán kis fogyasztású cucc. Most Llano-t alulfeszelve és downclock-olva elértem egy jó, használható szintet, de ezzel sokat kell trükközni, nem megy sajnos úgy, ahogy kellene: hogy bemész a boltba, összedobod és megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Drón topik
- Ford topik
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Asus Dual GeForce GTX 1650 OC Edition 4GB Garanciával!
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest