Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
fordfairlane #98 üzenetére
egyetértek azzal, amit mondasz, viszont én pont azért érzem felemásnak a helyzetet, mert miközben az otthoni felhasználó tud okostelefont és tabletet használni, addig mindez céges környezetben (ahol igazán jól ki lehetne aknázni azok üzleti lehetőségeit is) csak nyögvenyelősen, mert a 2 nagy gyártó inkább a tartalomfogyasztó végfelhasználókra lő. de ettől még igény igenis lenne a microsoftos mobil cuccokra, viszont nem bírják normálisan meglépni a dolgot, vagy pedig túl nagy az előnye a másik két gyártónak, nem tudom. tényleg nem tudok még csak jósolni sem, mi lesz a mobil gépek jövője, mert egyrészt nagy a növekedés, másrészt lassul, harmadrészt kezd a nagy hype-lufi is kipukkadni, mert hiába szép, jó, gyors és csodás, nem lehet a megszokott teljes értékű eszközként használni, mert a bevitele - lássuk be - ötletes, de csak tartalomfogyasztásra jó.
mindegy, messze vezetne ez a beszélgetés, mert már eléggé offtopik is, a te véleményed az ami, én nem temetném még az MS-t, van még akkora előnye, hogy ha összekapja magát, talpra áll vagy átalakul. szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo 3DS és DS topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest