Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
De igen, baj ha valami noname is statisztikákat küldözget, és írtam is hogy már rég tiltottam, csak elsiklottál felette.
A win10-ben meg bevallottan van keylogger, igaz, már azt hazudják hogy csak a korábbi dev. kiadásokban volt.Na de segítek, úgy jön ide a win10, hogy az is keylogger, meg a swiftkey is az, főleg hogy már ms-hez került.
Az, hogy én meg mit gondolok ms-ről nem tudom miért rombolja a te felhasználói élményedet. A "rettegős baromságok"-ról annyit, hogy nem én írtam az interneten ezzel csordultig lévő cikkeket amikben azt állítják hogy ms os-ei és egyéb szoftverei adatokat szivárogtat ki a felhasználó tudta nélkül / beállításaitól függetlenül.
De a swiftkey-ből, amit negyedmilliárd dollárért vettek, áhh, abból biztos csak az AI kell.
Hát persze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ulefone Armor 33 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát persze...