Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
De igen, baj ha valami noname is statisztikákat küldözget, és írtam is hogy már rég tiltottam, csak elsiklottál felette.
A win10-ben meg bevallottan van keylogger, igaz, már azt hazudják hogy csak a korábbi dev. kiadásokban volt.Na de segítek, úgy jön ide a win10, hogy az is keylogger, meg a swiftkey is az, főleg hogy már ms-hez került.
Az, hogy én meg mit gondolok ms-ről nem tudom miért rombolja a te felhasználói élményedet. A "rettegős baromságok"-ról annyit, hogy nem én írtam az interneten ezzel csordultig lévő cikkeket amikben azt állítják hogy ms os-ei és egyéb szoftverei adatokat szivárogtat ki a felhasználó tudta nélkül / beállításaitól függetlenül.
De a swiftkey-ből, amit negyedmilliárd dollárért vettek, áhh, abból biztos csak az AI kell.
Hát persze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest