- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nem fizetsz külön az MS-nek érte, mert ha mondjuk fizetnél, akkor fasza lenne... Igaz, MS fronton már 3 * kifizettették volna az árát veled, hiszen az MS szlogenje lehetne, amit tegnap eladott, az már szart sem ér, mert megveheted ma is az újabbat, ami tulajdonképpen neked jó...
(#46) woland_y2k :
Nekem volt egy xperia pro amin android 2.3 van a családban használják, és tökéletesen meg vannak vele elégedve.
-
bambano
titán
az ms pont a legfontosabb dolgot herélte ki a skype-ból: a p2p hálózatot. átpakolta kliens-szerver architektúrára.
ez már pont elég ahhoz, hogy temessük. másrészt a régebbi eszközöket nem támogatja, így pl. 2-es androidra sincs kliens-szerver alapú skype, a p2p meg nem működik már. -
Apollyon
Korrektor
De volt más, az msn, ami sokáig milliószor jobb volt a skype-nál text és hangalapon sőt még fileküldésben is.
Csak aztán msn-t szétcsicskították a vírusok, meg ahogy ms fejlesztette tovább a "live messenger"-t egyre rosszabb lett. A skype meg kezdett feljönni és kinőni a betegségeiből. A 4-es verzió meg már nagyon jó volt, az 5-ös viszont elég rossz lett amikor megjelent, pedig ez még nem ms volt. Csak hát jobb sem lett, csak jobban kezd "msn-esedni."A giga bakik, és túlnyomórészt negatív felhasználói visszajelzések alapján a skype elég tré, winen és linuxon egyaránt. Bár utóbbit annyira nem fejlesztik, nem nyúlnak hozzá annyiszor, így nem is rosszabbodik annyira mint a saját platformján.
Másrészt az elmúlt években túl sokszor csalódtak nem éppen kellemesen az ms-ben még a fanok is, túl sok rossz van már a számlájukon hogy azt gondoljuk hogy a swiftkey ezek után nem lesz egy használhatatlan bughalmaz, mint a többi ms szoftver.
-
viktorhu
veterán
Szerintem a skype kifejezetten jó lett. Azért teszik széppé az emlékek a régit, mert akkoriban nem volt más. De most a Skype teljesen kulturált, nem rabolja le a háttérben a ramot meg az akkut Androidon sem, jóval stabilabb a hangminőség mint Viberen (ez itthon jó internet mellett nem tűnik fel, de ha olyan országban élővel beszélek, ahol gyenge a net, óriási lesz a különbség a Skype javára)
-
Воланд
titán
-
Apollyon
Korrektor
-
chipesz
őstag
Osztom a Cigis ember véleményét. Ez a Win10-től/Microsofttól való félelem már paródiába illő.
-
Grodd
tag
Valszleg jól egybe integrálják Cortana-val, ezzel is növelve a felhasználói bázisát és a válaszok -és a mögötte levő bing - relevanciáját.
-
Apollyon
Korrektor
Ahogy mondod, valóban eléggé problémás ez az okostelefon használat manapság.
Kipróbáltam már egy pár keyboard-ot, és azért használom ezt, mert itt elég nagyra be tudom állítani a billentyűk méretét, illetve gyorsabban és kényelmesebben elérem az ékezetes karaktereket és írásjeleket. Máshol nemigen lehet tetszőlegesen állítani a másodlagos bill. elérési idejét (100ms).
-
Nem örülök neki. Nagyon nem.
-
ztoldy
senior tag
Akkor minek a swiftkey? Ennyi erővel a gyári google billentyűzet is elég lenne.
De valaki írta, hogy swype-ot használ, az ugyanezt csinálja, AI type és a többi is ugyanezt csinálja. Sőt még a beépített Google billentyűzet is gyűjti a szavakat, akkor ne használjunk semmilyen billentyűzetet. -
Apollyon
Korrektor
Jah, csak miből gondolod, hogy nekem erre mindenáron szükségem van? Pláne olyan áron, hogy felhőbe menti... Igen, kényelmes hogy elkezdek egy hosszú szót, és ha már beírtam 1x akkor legközelebb csak elég rányomni a javaslatra és beírja.
Csakhogy ez a begépelt szavakat feltöltené valahová dolog nem gyengén ütközik a nézeteimmel.
-
ztoldy
senior tag
Többek között azért, amit írtam előző hozzászólásban. A swiftkey képes arra, hogy a gmail, fb stb. alapján kiolvassa az általad leggyakrabban használt szavakat, valamint a begépelt szavakat a felhőbe menti. Ha nem adsz neki internetet, akkor ezek a funkciók elvesznek és egy újratelepítés után kezdheted elölről a billentyűzet tanítását.
-
Apollyon
Korrektor
-
ztoldy
senior tag
-
Apollyon
Korrektor
De igen, baj ha valami noname is statisztikákat küldözget, és írtam is hogy már rég tiltottam, csak elsiklottál felette.
A win10-ben meg bevallottan van keylogger, igaz, már azt hazudják hogy csak a korábbi dev. kiadásokban volt.Na de segítek, úgy jön ide a win10, hogy az is keylogger, meg a swiftkey is az, főleg hogy már ms-hez került.
Az, hogy én meg mit gondolok ms-ről nem tudom miért rombolja a te felhasználói élményedet. A "rettegős baromságok"-ról annyit, hogy nem én írtam az interneten ezzel csordultig lévő cikkeket amikben azt állítják hogy ms os-ei és egyéb szoftverei adatokat szivárogtat ki a felhasználó tudta nélkül / beállításaitól függetlenül.
De a swiftkey-ből, amit negyedmilliárd dollárért vettek, áhh, abból biztos csak az AI kell.
Hát persze...
-
whbear
senior tag
Akkor most szedtem le pedig nagyon szerettem. Aminek köze van a microsofthoz az nálam ki van tiltva. És egyetértek veled a win10-ről alkotott véleményeddel. Nem is értem sokan még tapsolnak is hozzá, hogy bedrótozzák őket. Vigyorogva mennek a vágóhídra és védik a böllért.
-
Воланд
titán
egyreszt, masreszt (ebben a cikkben a neural network-os resz az erdekes, csak hogy arnyaljuk az aluminiumcsakos elmeletedet egy kicsit), harmadreszt nem, a win10 meg mindig nem keylogger. es kulonosen vicces a keylogger szot a w10-re hasznalni a swiftkey-rol szolo cikk topicjaban.
amugy komolyan nem ertem, hogy hogyan lehet egy alapvetoen it temaju forumon rendszeresen osszehordani ennyi rettegos baromsagot. eszedbe sem jut a technologiai oldalat nezni annak, hogy eppen xy adat milyen fejleszteshez kell, csak az adatlopason porogsz allandoan es semmi hajlandosagot nem mutatsz arra, hogy egy kicsit is utanajarj a temanak.
-
Apollyon
Korrektor
Mint ahogy már írtam, a switkeytől éves statisztika szokott kijönni, melyik szót használják a legtöbben: [link]
Biztos nem logolják a küldözgetett üzeneteket. Oh wait...
A keylogger win10 után pedig ordít, hogy ms miért is vesz $250M pénzért magának out of the box legnépszerűbb multiplatform billentyűzetet ami már eddig is "statisztikákat" küldött hazafelé.
(#3) ntomka: thx a linket!
-
jbauer05
tag
Én a Swype-ra esküszök. Karácsonyi leárazásban 300 ft-ért bőven megérte.
-
sztanozs
veterán
iOS-en sikeres
-
Apollyon
Korrektor
Szóval ms tudni szeretné azt is, mit gépelnek az emberek egymásnak androidon és ios-en.
Az amúgy érdekelne hány milliárd dollárért kelt csak úgy el ez a történet gondolom skype szintű a dolog...
Egyébként én is ezt a billentyűzetet használom, és agyhalál hogy ezt is folyton frissíteni kell mert ez aztán tényleg rendkívül fontos, hogy egyfolytában változtatják a menüt, meg az a rózsaszín beállítási panel, hát gyönyörű, meg elképesztő férfias és elegáns. Persze nem lehet megváltoztatni.
Amúgy nem szoktam frissíteni, egyszerűen nincs értelme mert ez még mindig csak egy átkozott billentyűzet. Ja meg masszív kémprogram, főleg most hogy ms-hez került meg aztán pláne, na és ugye ebből szokott statisztika lenni mi a legnépszerűbb szó 1-1 évben. Szerencsére van tűzfalam is, így én nem voltam / vagyok ennek a része
Na és igen, figyelembe véve miket alkotott ms a felvásárolt szoftverekkel, érdemes elmenteni egy apk-t, ugyanis ennek a billzetnek ezennel lőttek.
-
Nem szeretnék vészjósló lenni, de ha ugyanolyan mentalitású "fejlesztésen" fog átesni a SwiftKey, mint a Skype a felvásárlása után, akkor nem sok jót remélek...
De ne legyen igazam, mert a SwiftKey azon ritka Androidos alkalmazások egyike, mely még akkor is bőven megérte az árát, mikor még fizetős volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest