- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- MSI notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Reszemrol a Messengeruk ket okbol is felejtos:
- pocsek a hivatalos kliens (lassu, nagy, sokszor instabil), a nemhivatalosaknak meg idonkent probalnak betenni
- ha mar nem nyilt a forraskod, igazan fejlodhetnenek abba az iranyba, ami tenyleg hasznos (meg mostanaban is vannak kapcsolodasi gondok sok embernek, nem is elvetve, stbstb) -
REDeath
őstag
hát akkor elég nagy mázlid van
én kapok hetente többször is 1 napos üziekt
az "első" meg úgy van, hogy rejtve vagyok, és mondjuk haver is. ha ő rám ír, akkor a fókusz automatikusan a messengeré lesz, az lesz az aktív ablak. csakhogy ez rohadt idegesítő tud lenni (nem mintha 0-24 be rejtve lennék, de akkor is..) -
REDeath
őstag
messenger gondok:
-ha rejtve vagyok és más is, akor idióta módon felugrál ha ír valaki, és akármit írok mrá ott folytatódik, meg amúgyis idegesítő úgy alapból.
-2-ik nagy érvágás amikor nem küld el néha üzeneteket, de a legroszab hogy sokszor másnap derül ki, pl este haver ír nekem, éjel megy a gép 0-24 ig, átmegyek hozzá, mondja mérnem vittem amit kért msnen? merhogy ő elküldte mer nemkapott viszadobott üzit. aztán hazamegyek, és másnap délután kapok egy dátumozott üzenetett, hoyg tegnap este 23:35 perckor küldött pár sort.. -
moonman
titán
nekem az egész Live Wave 2 cucc bejön, amennyire utáltam elsőre a Live-ozást mindenhol, most annyira megkedveltem. a Photo Gallery pl. végre XP-re is egy fasza (és ingyenes!) képnézegetőt/szerkesztőt ad, a Messenger meg úgy jó, ahogy van. amúgy nemtom, itt is írták, hogy nem stabil, nekem kb egy éve fagyott le utoljára és le sem szokott dobálni, abszolút megbízható, már amennyire egy ingyenes szolgáltatástól várja az ember.
-
FTeR
addikt
ugyan még sosem használtam a blogolójukat, de a 3-4 legnagyobb blogot már most is támogatja és folyamatos bővítést ígérnek. azt nemtom, h önszorgalomból lehet-e bővíteni a listát.
A Win Live Mail nekem nagyon bejött. Első ránézésre olyan, mint a vistás outlook express utód win mail, de jóval praktikusabb megoldások vannak benne.
-
Apollyon
Korrektor
Legalább végre nem Google termék. Tele a puttonyom már hogy mindenhol ott a Google. Nem azért mert rossz, csak már kicsit kezd félelmetes lenni. Ez is gúgl, az is gúgl. Kereső, szerkesztőprogik, map, e-mail, lassan telefon, és a többi. Bárhova megyek a neten, valahol ottvan.
Tessék egy kis konkurencia. Már amiben. -
REDeath
őstag
szép tervek, amerikában be is fog jönni, de én addig utálni fogom ezt az egészet, amíg stabil nem lesz a messengerük, vagy amíg az összes partnerem átszokik másik mesenger progira. (ebből hátravan 100%-uk szóval soká lesz.)
blogolás.. hmm. és milesz a neten található párezer másik blogról? megveszik őket vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- iPhone topik
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- PlayStation 5
- Érkezik a Syberia: Remastered
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GT710 passzív videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest