Hirdetés
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stadii
csendes tag
Na, pont az ilyen stilusu cikkek miatt nem olvasok Prohardvert / magyar oldalakat. Epp veletlenul visszatertem, erre rogton ez jon szembe.
Az aktualis (mar sokadik) Logitech egerem az elso generacios G502, es nagyon szeretem. Mar egy ideje gondolkodok, hogy lecsereljem egy wireless valtozatra, valszeg ez lesz az.
Eleg kritikus vagyon minden teren, es persze, hogy tudok barmiben hianyossagokat talalni. A G502-nel egyedul azzal van bajom, hogy az oldalso gombot nehezen erem el, ennel az uj modellnel ugy nez ki ezt is megoldottak. Persze, hogy ment eddig tobb Logitechem is tonkre, de mindig hosszu evek hasznalata utan, es sose ereztem annyi ido utan, hogy gaz lenne, altalaban az ujabb modellek amire valtanom kellett jobbak is voltak valamiben.
Szamomra pedig pont, hogy plusz, igazabol inkabb elvaras, hogy nehez legyen egy eger. A konnyu egerek bennem olcso erzest keltenek. Ez az egy amitol felek, hogy tul konnyu lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Természetesen a G502-re utaltunk a címben, és bár még akadhat kivetnivalónk az érkező modellek kapcsán, ígéretes irányba kezdték terelni a dizájnfilozófiát.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple Watch
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ukrajnai háború
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce GTX 960 4GB GDDR5 128bit Videokártya
- Új Amazon Kindle Kids Unicorn Valley 2022 16GB 11. gen. e-book olvasó gyári tokjában 20 hó garival!
- Sony A7II jó állapotban 34700expo, éleknék kevés kopás. Doboz. Hibátlan karcmentes kijelző
- Mi Vacuum Mop P hibás
- Nikon AF-P 18-55mm VR, AF-S 55-200mm VR objektív
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest