Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez igy - a leirasod alapjan - valami NVidia driver problema lehet, raadasul valami olyasmi, ami csak valami speci korulmenyek kozt jon elo, mert az tuti, hogy alapbol sima VGA csatlakozon is jol mukodik az EDID-kiolvasas.
"Nem beszélve a futtatható fájlokról."
Hat, ize, olvasva, amit irtal rola, ott inkabb arrol lehetett szo, hogy nem erted, hogy mit csinalsz es azt akarod csinalni, amit Windowsban (amit ugy igazan szinten nem ertesz, de mar megszoktal).
-
válasz
huskydog17 #117 üzenetére
"még olyan kisebb, kevésbé ismert stúdiók is inkább teljesen saját motort írnak, mint a Frictional Games (HPL Engine)"
Ez nem annyira jo pelda, mert a Frictional eredetileg az engine bizniszbe akart beszallni, szoval az volt a kiindulasi alap, hogy irtak egy engine-t, csak aztan kesobb ugy alakult, hogy azt nem masoknak licenszeltek, hanem sajat maguk csinaltak vele jatekokat.
(#125) cucka: "teljesen kizárt, hogy néhány elszánt indie fejlesztőt leszámítva bármilyen komoly cég jelentős pénzt fektetne Linuxos játékokba"
Azert az ID meg a Valve szerintem eleg komoly cegek. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest