- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Objektívek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Meteorhead #68 üzenetére
ööö nem a stremék az egyedüliek, fentebb linkelték a metro last nightot, és még valamit. Ők sem siránkoznak. Nekem is van némi openAL tapasztalotom semmi kivetni valót nem találtam benne.
> "Windows alatt olyan recovery toolok vannak, és MINDENT meg lehet csinálni GUI-ból is"
Kivéve amikor a support mondja, hogy vegyem elő a terminált a regisztráláshoz -
kispx
addikt
válasz
Meteorhead #55 üzenetére
Ezek win esetében is megvannak. Ismerek olyan játékot ami win esetében elfut, de felette már nem.
> "Akkor kérdem én: egy magát komolynak vevő játékfjelesztő cég milyen reményekkel adna ki binárist a népeknek? Fél év múlva már nem lehet futtatni a programot."
Ne dinamikusan linkelje a libeket. A Linuxos Stream sem azt teszi.> "DirectX egyébként nem csak a Direct3D-ből áll, hanem van kultúr hálózat és hang kezelés, amit linuxon megint 2 másik libből kell összehalászni, és egyik rosszabb mint a másik."
A streaméknek miért jók ezek a könyvtárak?> "Többen pedzegetik, hogy érdemes-e "prostituálni" a linuxot a játékok kedvéért, és beengedni a zárt forrás dömpinget, csak azért, hogy linuxon is menjen a Crysis."
És kik azok akikre a többen szót használtad? -
kispx
addikt
> "ill mégegy: érdemes megnézni, hogy a kezdeti lelkesedés után (pl a hwsw is havonta hozta a híreket, h "már 3% felett a linuxok részesedése a Steam-en" és haonló címek), mostanra hova ment vissza."
Azóta pár Win-only game megjelent, szóval érthető hogy a platformot ezek miatt otthagyják. -
kispx
addikt
Nem tudom, hogy hol hallottad ezeket, de annak az oldalnak az olvasását szerintem fejezd be. Vista óta semelyik ép eszű ember gondolja komolyan a Linux desktop évét. (bár még akkor sem).
Playstationnál és az Androidnál ezeket még én sem hallottam.És még a Stream sem fogja elhozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest