Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Kiprobaltam, nem rossz, bar nem hozza azt az elmenyt, mint amikor megjelent a Chrome. Bar azota a Chrome sokat lassult(azt nem neztem meg, hogy egy regebbivel mi lenne a helyzet) es mar nem az igazi, de megszoktam.
Azert fent hagyom es neha ranezek, de lassan mar vicc kategoria a gepem, IE, Edge, Chrome, FF, Vivaldi
Bar inkabb csak weboldal tesztelesre vannak fent, fixszen a Chrome van hasznalatban. -
hemaka
nagyúr
Bár nekem a Chrommal sincs bajom, de ez is tetszik, főleg ez a flat design és a sebessége is jó. Kipróbálom, hátha beválik.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest