- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Mostanában elég sok oldalon totál lefagy a Vivaldi. Ilyenkor csak jobb egérgomb/ablak bezárása segít.
Pl. ha Hirkereso.hu -ról megnézek egy 444.hu-s hireket.
Ti tapasztaltátok ilyent ?
-
poirot
őstag
A könyvjelzőket az explorerből simán importálja. Fájl/adatok importálása.
Nekem gondom volt az előzőnél, beta 1, win 10 alatt, hvg.hu lapokat nem hozta be, most simán hozza. Más lapnál még nem tapasztaltam ezt, minden megy.
A chrome bővítményeit használja, illetve abból nagyon sokat, személy szerint én egy reklámblokkolót raktam fel, müködik.
-
poirot
őstag
válasz
Pierre75 #145 üzenetére
Na jó, azért lehet, hogy a procik is számítanak, meg a többi számítógép alkatrész.
Az enyém asztali gép, 2 GB-os VGA kártya, i7-es processzor, 16 GB RAM, 1 éves gép. Szerintem hellyel-közzel azonos laptoppal hasonlítsd a tiédet, ha lehet azonos op.rendszer alatt, mert csak úgy van értelme.
üdv.
-
poirot
őstag
Még egy problémám van, az előbb elfelejtettem;
Rengeteg oldalon az alábbi felugró csík alul. Hiába kattintok rá, hogy rendben, egy idő múlva ugyanazon a webhelyen, ismét megkapom. Melyik bővítménnyel lehet ezt egyszer és mindenkora mindenhonnan letiltani?
"A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletes leírás"
A sütik engedélyezve vannak természesen.
-
poirot
őstag
Win 10 64 bit-es alatt a hvg.hu oldalait nem hozza be.
Valaki tud erre megoldást? Illetve bővítményt hiányol, gondolom a flah-t, de azt már felraktam és mégsem látja, azokat.Valaki erre?
Különben, ha ezeket megtudnám oldani a win 10 alatt, semmi bajom nem volna. A win 8.1 alatt müködik.
-
poirot
őstag
Most raktam fel a win 10 alá a Vivaldi-t. Ugyanaz a verzió, mint a win 8.1 alatt. Az win 8.1-ről rámásoltam a Default könyvtárat, minden jó lett, kivéve a jelszavakat nem másolta át, azt újra kellett beírnom, illetve egy fórumot szoktam figyelemmel kisérni, annak a mentett linkje itt a win 10-en nem müködik, az alábbiakat írja ki;
Ez a weboldal átirányítási körbe került.
Mig a win 8.1-nél, illetve a win 10 Microsoft Edge-nél is kapásból megjeleníti.
-
poirot
őstag
válasz
Ra's al Ghul #123 üzenetére
A Chrome-ot nem használtam, csak akkor mikor nem figyeltem és egy másik progival "felpofátlankodta" magát. Az Opera egy régebbi 12.15-ös verzióját használtam, vagy 8 évig, mivel az már sok mindent nem tudott elindítani, video, stb., átálltam a Vivaldira, apró kis kényelmetlenségek, picit fapados érzet, de már ezt használom majd 2 hete.
-
poirot
őstag
Az importálás nagyon jól müködött, viszont exportálás nincs. Pontosan honnan, melyik file-okat kell elmenteni, ha újra akarom húzni a windows rendszeremet?
A másik; figyelmetlenségből a 32 bites verziót raktam fel, működik, semmi gond, viszont a 64-es szeretném fel rakni, mennyire lesz kompatibilis a kimentett könyvjelző/password, illetve beállítások a 32 illetve a 64 bitesnél? Próbálta valaki?
Hol lehet azt kiválasztani, hogy alapból hívja pdf nézőt, ha egy pdf-et akarok megnézni, ne a letöltés oldalon kelljen rákattintanom, ugyanez az alap képnéző meghívásánál is. Vagy tudjuk be a bétának?
Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest