Hirdetés
- Akciókamerák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bluetooth hangszórók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
válasz
FireKeeper #44 üzenetére
Igen, hallottam hogy FM2 foglalat lesz neki, az igazság az hogy egyelőre nem is tervezek fejleszteni, eddig gondolkodtam egy köv. generációs bullon (vishera ha jól tudom?) de amint megláttam ezt a cikket elbizonytalanodtam...egyrészt eddig is az APUk felé húzott inkább a szívem és az eszem is több okból kifolyólag, másrészt az, hogy feltehetően az új generációs konzolok így fognak dolgozni, megint csak elbizonytalanított..van egy olyan érzésem, hogy az eddig csak duma szintjén menő "nagy változások lesznek" időszak el is fog jönni 1-2 éven belül a konzolok megjelenésével...majd ha kialakul az állóvíz, akkor fogok csak komolyabban fejleszteni, addig kivárok, szerintem érdemes lesz...Max. FM2, ha NAGYON jó lesz...bár sajnos kétlem hogy a CPU rész erősebb lesz mint az intelé, az integrált gpu az erősebb lesz, azt eddig is tudtuk...
Egyébként mikorra várható a Trinity? Ti már tudtok valami infót róla? Van esély arra, hogy az AMD tudja folytatni azt a stratégiáját, amit eddig is (hosszú életű foglalatok) az APUk esetében is? Megmondom őszintén engem meglepett, mikor megláttam, hogy milyen rövid életű volt az FM1 foglalat!
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Intel asztali piacot érintő útiterve alapján az Ivy Bridge-E termékek nem jelennek meg az idei év végén.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 4600G dobozos, garis!!! ELKELTEK!!!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest