Új hozzászólás Aktív témák
-
izso1234
csendes tag
Nekem kb 2és fél éves volta Kindlém, amikor elhalálozott. Folyamatosan újraindult, jóformán 10 percenként.
Próbálkoztam hard resettel,aksi kiszereléssel, majd jó magyar szokás szerint alternatív oprendszerrel. Nem sikerült.
Az ügyfélszolgálatosnak elmondtam, hogy ez mind egy frissítés után jelentkezett, erre küldtek először egy új Kindlét, majd, mivel az kivéve a dobozból nem kapcsolt be, küldtek egy harmadikat.
A futárszolgálat díját az első után kifizettem, amit azonnal visszautaltak, a másodikhoz küldtek egy kinyomtatandó megrendelést, hogy ők állják a szállítást.
Mindezek után jóváírták a régi és új ára közti kb 50 dollár különbözetet a számlámon( régen nem volt rajta, az Amazon átvállalta).
A hab a tortán az a 120 dollár volt amit gift cardban kaptam, mert rossz volt amit először küldtek.
Innentől kezdve nekem csak kellemes dolgok jutnak eszembe az Amazonról.Bocs a többiektől az offért
-
Gusztáv
addikt
Oksa, csak felvetettem a dolgot. Ha boot közben újraindul, és nincs semmi hibaüzenet akkor tényleg elég megfoghatatlan a dolog, és akár lehet az akku is (meg 1000 más dolog). Azt próbáltad, hogy rádugod töltőre és úgy indítani?
A tablet szerintem már nem annyira luxus, persze ez nagyon ember függő (lehetőségek, igények). És sokkal-sokkal kényelmesebb, mint egy asztali gép elött üldögélni, ha csak tartalomfogyasztás a cél. De még a notebooknál is, pedig nekem egy Dell ultrabook-om van, ami nem egy nehéz versenyző.
Viszont én a gps-el nem tudnék mit kezdeni egy 7-10"-os eszközön, mobilnet meg van telefonon, ha meg valahova tervezetten megyek, akkor viszek MIFI rootert.
-
Joshi
titán
Mivel ez egy Kindle Fire tabhoz tartozó fórum és te nem írtad hogy Kindle 3-ról esetleg Touch-ról lenne szó ezért egyértelműen a Fire-re gondoltam.
Anyám egy Kindle 3-at használ most már másfél éve de hibátlanul teszi a dolgát és nagyon sokat olvas. Nem szabad általánosítani, még a drága holmik is elromlanak mese nincs. Sajnálom hogy pont te vagy az egyik de hát ilyen az élet. -
Joshi
titán
Egyszerűen megoldhatod a szoftveres problémát ha lecseréled az Amazonos szoftvert ICS-re az alábbiak alapján. Eddig két problémát vettem észre, az egyik hogy usb fájlmásolás közben tapizni kell a képernyőt hogy el ne menjen alvóba mert különben kifagy a Fire, a másik pedig a rövidebb akkuidő.
Egyébként ICS-el sokkal élvezhetőbb a Fire használata, egyedül a microsd és a microfon hiányozhat esetleg a gps de utóbbi nem annyira. Ja és a linkelt rom tud magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged