Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Mivel vannak, akik értik, nem a leírásban van a bukfenc.
Szerinted ez mi: "A Mantle nem egy átfogó grafikai megoldás, hanem egy trükk a gyenge AMD processzorok eladására, illetve persze a memória-zabálás miatt persze 3GB-os AMD kártyákat is kéne hozzá venni." - ha ennél szájbarágósabban akarnám leírni, turmixgép kéne.
Költői kérdés volt! Én zártam a témát.
Galdech: Gratulálok a multis méréshez, amire külön írtam, hogy nem mérvadó (jövőbe látás #23: "persze, itt majd jön a "bezzeg BF4 multi + Civ." - beszólás"), mert nem a CPU miatt limites, a BF4 pocsék kódjáról elég sok helyen olvasni.
Éppen a magas CPU-igény miatt hoz a Mantle az e tekintetben relatíve gyenge bármilyen CPU miatt. Tényleg user error van, de nem nálam.
Itt meg elég sötét.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest