- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
néhány ok, hogy miért ne vedd ki:
1. a régebbi autók első sebessége nem szinkronizált. tehát ez az 1 másodperc alatt berántjuk elsőbe történet gyakran nem jön össze. téves általánosítástól kíméljetek.
2. elfogadom az állítást, hogy csökkenti a kinyomócsapágy élettartamát. így egy olyan kuplung, ami kíméletes, optimális használat mellett elment volna 800 ezer kilométert, csak 600-at fog. miközben az egyéb tényezők miatt 200-nál kuplungcsere, 400-nál ismét kuplung + kettőstömegű csere.
3. én még csak kétszer ültem olyan autóban, aminek a kuplungjától lerohadt volna a lábam, de sajnos túl rövid időre kaptam kézbe.szerk: még annyit, hogy az, hogy miért buktatnak meg vizsgán, a tapasztalataim alapján nulla relevanciájú. asszonyt azért buktatták meg, mert nem gázolta el a gyalogost.
-
tomcat78
őstag
Jól vezetni és közlekedni is sokféleképpen lehet valószínüleg.Ezek csak apró eltérések...Én használom a kuplungot,motorféket,keveset fékezek...Nem veszem ki az autót sebességből,vagy csak ritkán,több percnyi várakozáshoz..Kéziféket meg elvétve,csak,ha indokoltnak érzem.De ezektől nem érzem azt,hogy rosszabbul vezetnék,mint más az utakon.Hogy kicsit kapcsolódjak is a témához,szabályosan így is meg úgy is lehet közlekedni...A többi meg szokás kérdése mindenkinél.
Ja...a kinyomócsapágy meg nem érdekel...kopó alkatrész
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egy héttel ezelőtt kezdték meg éles működésüket a fix telepítésű közúti ellenőrzésre szolgáló járműsebesség-mérő egységek.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Házimozi belépő szinten
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Android szakmai topik
- Politika
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest