- Riasztó topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eddig nem volt neki külön szabvány, mint írtam a legelső végleges DDR3 szabványban is szerepeltek az alacsony feszültségű megvalósítások (1,35V és 1,2xV). A most megjelent szabvány csak egy kiterjesztés, a fő szabványból való kiemelés. Szinte semmi sem változott.
LPDDR3 nagyon régóta van piacon, ezernyi desktop RAM van közöttük. Amelyik 1,35V feszültségű, az mind az. Szóval nincs lemaradva senki semmiről.
-
törölt tag
-
.mf
veterán
LP-DDR3? Még csak most? Reméltem, hogy elírás, és már az LPDDR4, az is időszerű lenne... Ez így egy rossz vicc.
-
Youri
veterán
válasz
Armagedown #3 üzenetére
Mi más
-
=WiNTeR=
senior tag
Azon gondolkodtam, hogy a mostani mobilokban/táblagépekben lévő tárolómemória az milyen memória? Gondolom olyan, mint egy pendrive (kb mint egy MMC), vagy már megoldható olyan chipek használata, mint amik most az SSD-kben vannak? (a nagyobb sebesség elérésének céljából)
-
Aucor
senior tag
Kell ez, mobil gpu-k is fejlődnek, kell a sávszél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új generációs ultramobil memóriaszabvány alkalmazására már készülnek a gyártók.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Riasztó topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest