Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eddig nem volt neki külön szabvány, mint írtam a legelső végleges DDR3 szabványban is szerepeltek az alacsony feszültségű megvalósítások (1,35V és 1,2xV). A most megjelent szabvány csak egy kiterjesztés, a fő szabványból való kiemelés. Szinte semmi sem változott.
LPDDR3 nagyon régóta van piacon, ezernyi desktop RAM van közöttük. Amelyik 1,35V feszültségű, az mind az. Szóval nincs lemaradva senki semmiről.
-
törölt tag
-
.mf
veterán
LP-DDR3? Még csak most? Reméltem, hogy elírás, és már az LPDDR4, az is időszerű lenne... Ez így egy rossz vicc.
-
Youri
veterán
válasz
Armagedown #3 üzenetére
Mi más
-
=WiNTeR=
senior tag
Azon gondolkodtam, hogy a mostani mobilokban/táblagépekben lévő tárolómemória az milyen memória? Gondolom olyan, mint egy pendrive (kb mint egy MMC), vagy már megoldható olyan chipek használata, mint amik most az SSD-kben vannak? (a nagyobb sebesség elérésének céljából)
-
Aucor
senior tag
Kell ez, mobil gpu-k is fejlődnek, kell a sávszél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest