- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
Biztos nem minden tuti a HPnél, főleg az alsó kategória, de a meghajtókat tisztán le lehet tölteni a HP honlapjáról és akkor nem tesz vele egy csomó szutykot. Annyira nem tragédia. Aki sokat scannel, amúgy se a HP fapados scanner szoftverét fogja haszanálni...
Nekem szépen mennek a HP nyomtatók.
-
nubreed
veterán
Valahol, kb 2006 környékén, de lehet hogy mégelőbb, valami nagyon elszaladt a HP-vel a nyomtatókhoz adott szoftvereik tekintetében. Azóta még egy gyors gépen is egy örökkévalóságig tart, amíg feltelepül az a nyomorult, szarfos szoftver, ami raádásul tele van felesleges dolgokkal, Egyszerűen gyűlölöm a HP nyomtató szoftvereitm beleértve a mostanában egyre inkább erőltetett Universal Printer Drivert aminek az egyszerűség (és gondolom gyorsabb telepíthetőség) lenne az előnye, csak mondjuk 10-ből 3 esetben egyszerűen nem működnek, ami azért elég szar arány. Régen imádtam a HP nyomtatókat, ma mindenkit óvva intenék ezektől.
-
merkucyo
aktív tag
Ha kocsiban is lehetne használni szivargyújtóról akkor lenne értelme, de így ...
-
pomorski
őstag
Aranyos kis cuki nyomtató, az asszonynak jó lesz a retikülbe.
-
QwErTy42
addikt
Oszt melyik HP-nál volt kend?
Mert furcsa mód a kis kétpatronos Deskjet is vígan megy anyóséknál és nagyiéknál úgy, hogy nem ritkán 2-3 hónapig áll. Az én színenként cserélhető Photosmartom sem esett zavarba, ha nyáron nem nyúltunk hozzá.
A mostani 5-6 éves Epsonom is pöccre indul elég sok hét után is még csak nem is csíkoz.Szóval ez így erős túlzás.
Vannak persze körülmények, amikor gyorsabban szárad a gyári festék is. Ilyen lehet pl, ha hőforrás közelébe rakjuk (radiátor), fixen 26-28 fok van a helyiségben és hasonlók.(#24) azbest
Pont ez a bajom. A kompromisszum amit kötöttek a méret javára (a funkcionalitással szemben) számomra nem elfogadható.
-
totron
addikt
-
orion1025
őstag
Én egy kis Canon Bubble-Jet BJC80 típusú nyomtatót használok, na az is pici, illetve külön cserélhető a "fúvóka", és lehet használni fekete, színes, multi color üzemmódban. Igaz ez csak egy mezei nyomtató, nem multi, de attól függetlenül, hogy mennyi idős, elég durván jól nyomtat, ráadásul sokkal gyorsabban, mint a 10 évvel fiatalabb HP nyomtatóm (ez igaz a minőségre is). Volt egy Pixma 360-as tintázóm is, meg merem kockáztatni, hogy hozza annak a minőségi színvonalát.
-
draco31
veterán
Na ezt a tisztogatást viszont nagyon tudom utálni, egyszer majdnem ez lett a nyomtatóm veszte, de szerencséjére mire elért hozzá a kezem, addigra lassítottam rajta. Sietnék másolással, bekapcsolom, elkezd tisztitani. Lemásoltam 3-4 oldalt, megint kezdi. 4-5 oldal után megint ugyan ez. Ki tud akasztani vele nagyon.
-
Pete55555
addikt
És ez hol kicsit?
Kinyitod elöl, hátul és máris ugyanakkora, mint akármelyik másik.
Nekem olyan gyártsanak, amit nem kell nyitogatni, berakok egy rekeszbe 50 db lapot, és egy másik rekeszben szépen kiadja. Éééééés ennek legyen kicsi az alapterülete.Ja, és a HP-val nekem is csak a gond volt, nyomtatóval, fényképezővel is.
-
Tigerclaw
nagyúr
Na az ilyen nyomtatókat kell elkerülni. Borzalmasan drága nyomtatni ezekkel.
-
jedis
senior tag
Amúgy a tinta beszáradást úgy lehet kiküszöbölni, hogy nem kapcsolod ki a nyomtstót. Én is az enyémnél jöttem rá, mikor minden bekapcsolásnál fejtisztítással kezdett, és fél év alatt lefogyott a tinta a psatronokból úgy, hogy szinte nem is nyomtattam semmit. Ha be van kapcsolva a nyomtató, akkor van benne valami fejfűtés, és az nem engedi kiszáradni. Persze ha kikapcsolod, akkor nem megy.
-
Most is van világ legkisebb nyomtatója, nem kell őszig várni...
-
MZperX75
addikt
Bakker én meg vártam valami telefon méretű nyomtatót.
Gondoltam de jõ kis 007-szett.Basszuskulcs a lézernyotatóban nem tinta van,hanem pór az mindig csont száraz.
Hogy jön ide,egyébként 10000 lap nyomtatása után a nagy átlag görgő hibás lesz ,csere az jó napot,papirost nem akarja nyelni.
Jó az utángyártott patron ,szöveg nyomtatására de semmi másra.
-
tecsu
addikt
válasz
KillHates #10 üzenetére
Valamit félreértettél.
Ha egy évig nem használnám, akkor se száradjon bele a tinta.
(Te meg nyomtattál vele 6000 oldalt 5 év alatt - de ez hogy jön ide?!)
Mellesleg a gépedre azt írják, hogy hangos, furcsa a szoftvere, sok gombot kell nyomni a kezeléséhez, drága a fajlagos költsége és több embernek előjött egy "3C10" hibakód, ami sokszor javíthatatlan - amúgy jó kis gép.
-
Király cucc ez a kis HP! Mennyire kézenfekvő, hogy "áthúzós" legyen a szkenner is, ha már a nyomtató is az
-
tecsu
addikt
Van olyan multifunkciós gép, amivel ha nem nyomtatok egy évig sem lesz semmi baja?
-
Rodi 4.80
senior tag
dy fos. mindenért nyavajog, beszárad, kifogy, vagy csak problémázik mert nem telepíted a szemeteit, holott neked elég a nyomtatás/szkenelés.
-
dementor
senior tag
És sajnos ritka használat mellett továbbra is be fog száradni a tinta. Szerencsére a lézer nyomtatók már emberi árban kaphatók.
-
QwErTy42
addikt
Oszt hogy rakok bele egy bizit/érettségit/diplomát/könyvet?
Azon a kemény 10 centin aztán tényleg sok minden múlott.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A DeskJet 3720-at a vállalat még különböző applikációkkal is megtámogatta.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest