Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• 0xmilan

addikt

válasz dabadab #24 üzenetére

Jogos, erre nem gondoltam. Diszkáverin is volt egy műsor, ami azt részletezte, hogy xy napi rutinját hogyan azonosították be csupán cellaadatok alapján. Aztán egész városra kiterjedően felrajzolták a közlekedési sémákat, hogy ki merre kószál.
    Van egy honlap, amit az ősszel érkező Watch Dogs című játékhoz készítettek. London, Berlin, Párizs realtime adatait figyelhetjük meg. Merre vannak kamerák (belenézni sajna nem lehet), honnan csekkoltak be foursquare-re, honnan töltöttek fel instagramra képet, honnan tweeteltek, merre milyen mobilhálózat van, hány bérelhető bicikli van a tárolóban, épp merre jár a vonat, stb...
    Cikk Honlap

(#25) Glenda Nem vagyok paranoiás. Win 7-es gépem, androidos telefonom van, chrome böngészőt használok, gugli keresőjével keresek, gmaillel levelezek, minden nap megnézek min. 20 youtube videót és a facebookon tartom a kapcsolatot emberekkel. Ezek alapján az NSA mindent tud rólam, amit csak akar. És nem zavar, mert nincs mit titkolnom. Sőt; hiszem, hogy ezeknek így kell lenniük, nem lehet ellene tenni, de ez már más téma... asszem egy logout bejegyzésben kifejtem valamikor.

(#26) dragon1993 Nem tudhatod, hogy mekkora kapacitás és tárhely áll a rendelkezésükre. És ha ma épp nincs elég, akkor a jelenlegi fejlődési ütemmel holnapra már lesz...

Új hozzászólás Aktív témák