- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy szó mint száz: PC gamingre jelenleg vékonyak az ARM procik és én nem is látom, hogy az lenne a fejlesztési irány.
Akkor sokadjára: ki a fene mondott olyat, hogy most versenyképes az ARM architechtura az x86/AMD64-el PC fronton?
Mindenki jövőidőben beszélt. Hogy nem látod a fejlesztési irányt, arra pedig nem tudok mit mondani. A Win10 ARM ága elég árulkodó. Én nem csodálkoznék, ha az XBoxTwo (vagy mi lesz a neve) ARM magokra épülne...
(van egyáltalán efölötti fogyasztással bíró ARM proci?)
Más műfaj, de a szerverekbe szánt Qualcomm Centriq 2400 proci 120W-os TDP-vel bír (és 48 maggal).
-
Switchnél azért teljesen másról szól a dolog. Nekik olyan hardver kellett ,ami 5 wattból kihozza ezt a teljesítményt. egy direkt alul skálázott, 2 éves hardverrel hozza egy PS3 teljesítményét. Hangsúly azon van , hogy optilamizálnak a gépre ezért pl Skyrim jobban fut rajt, mint a most debütáló 900 dolláros Smatch -Z n, ami Windowson át próbálja hozni ezt a teljesítményt , nem mellesleg 15 wattból.
Szerk:
nem tereltem, hanem arra mutattam példát, hogy milyen az amikor egy optimalizált hardver környezetben egy alapvetően gyengébb hardverrel jobb teljesítmény érhető el azonos GPU val...
Pontosan az ARM ra vetíthető ez le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged