Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attici
őstag
Nem is állítottam!
A kedvenc kis aiwa deckemet is még 99-ben adtam el, amikor abbahagytam a kazettázást és megvettem a Sony MDS-JB930-asomat ami a mai napig a kis kedvencem. -
Kékes525
félisten
Én egy picit korábbi típusra gondoltam, az orsósok közül, valami ilyesmi lehetett: AKAI GX 4000D vagy ennek valamelyik régebbi verziója a 1970-es évek elejéről.
-
Attici
őstag
Nekem volt egy távirányítós AKAI GX-65 MkII-esem és imádtam, amíg meg nem hallottam az aiwa AD-F810 hangját. Akkor sajna mennie kellett.
GRUNDIG-ból a fekvő kazettás deckjeiket szerettem, mert azok nagyon stabilak voltak, de hangzásra engem nem győztek meg. De imádtam szerelni őket! -
Attici
őstag
A maiakat pedig már nem lehet összehasonlítani, mert ugyanolyanok mint a többi kínai vacak, csak az van ráírva, hogy GRUNDIG. De attól még nem lesz az!
Csak a márkanevet vették meg, mint ahogy a többi nagy cégnél is.
Most körülbelül olyan lehet mint az AKAI. Pedig azok is milyen jó cuccok voltak! -
-
Attici
őstag
-
-
BloodRay
veterán
Ennek a "Grundig"-nak annyi köze az eredeti Grundig-hoz, mint a jelenlegi Orion tv-knek az egykori magyar Orion-hoz... De így talán egyszer majd normális menüjük lesz ezeknek a kínai/török csodáknak is.
(#5) AzEgyetlen1-> Milyen Samsung androidos tv-t próbáltál? Mert én egy létezéséről sem tudok eddig. Legalábbis Európában biztosan nem.
-
Kékes525
félisten
De régen hallottam ezt a nevet. 70-es évek elején volt egy Grundig magnóm.
-
Szóval FLX sorozat új tagjai kapják meg az új ost?
-
gerii
addikt
Grundig Android TV - ebből a 3 szóból 2 nincs egy jó TV-ben.
-
Tegla80
addikt
Haladni kell a korral....az emberek nagy szazaleka mar driodon eli a mindennapjait(tab/telo),igy ezen irany valahol ertheto is. Azonban az a kerdes,h mennyir tudnak "hasznalhato" rendszert osszehozni a tv-n a droiddal,mert a korabbi smart probalkozasok barmely tv gyarto eseteben sem hoztak atuto sikert.... reklamnak jo volt,de aki hasznalja tudja,h van boven kompromisszum vele.
-
Attici
őstag
Szegény Max Grundig forog a sírjában, ahogy a kínaiak gyártják a gagyikat a neve alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó