Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ácsi. Nekem egy Pebble Steelem van Truffol szíjjal. Egy hétig meg egy töltéssel és ha a telefonom kikapcsolom, akkor is megkapom az óra funkciókat. Tehát nem egy "önmagában kb semmire való eszköz".
Ami miatt én ezt választottam, az a Plantronics fülesem. Tehát anélkül hogy a telefont elő kellene vennem, látom ki hív, látom az üzeneteim, minimálisan vezérelni tudom a telefonom. Mindezt úgy, hogy egész nap teljesen némára van állítva a készülékem. A karóra rezeg ha bármi történik, plusz éjszaka kikapcsolom a telefonom és az órám ébreszt. Ha elmegyek futni, akkor az Endomondo adatait látom anélkül hogy ki kellene halásznom a zsebemből a telót, vagy meg kellene állnom. (kerékpározásnál dettó). És igen, rohadjak meg hogy a 21. században ilyen hülye igényeim vannak.
Telefon nélkül is használom, mert nem egy gagyi termékről van szó, teljesen normális érzés viselni.
Hetente 1x kell tölteni, én speciel az időjárás adatokat nem kérem rá mert nem érdekel hány fok van odakint, ha mégis, rápillantok az autó külső hőmérséklet jelzőjére. Szóval szerintem a PEBBLE STEEL AZ OKOSÓRA. A többieknek (LG, Samu, Google stb.) ülj le, egyes, holnap próbáld újra.
Amúgy meg ennél szebb nem kell:

Istenem, reklámozom mint állat és nem is árulom a terméket...

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Telefon nélkül is használom, mert nem egy gagyi termékről van szó, teljesen normális érzés viselni.