- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Acer notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
"Jó, én már meg sem lepődök, hogy a munkahelyemen a kollegák (informatikusok) egy része nem tudja mi a különbség az áram és feszültség között, nem tudja, hogy a soros port nem a VGA csati, kiselejtez a jó gépet, mert büdös neki tápot/ramot cserélni..."
Tudod milyen jó kis gép lesz abból otthonra? Csak egy új táp meg egy jó videozsuga kell bele. 40-ből csúcsgépe van. Tudom. Láttam ilyen gépet, meg a megsemmisítésről szóló jegyzőkönyvet is. Mert az nem úgy van, hogy csak bejelentjük, hogy selejt és a kukába dobjuk. Azt annak rendje és módja szerint meg kell semmisíteni, a műveletről meg jegyzőkönyv kell készüljön. Aki azt készíti, annak a munkatársnak is lesz otthon "okosból" jó számítógépe, így nem árt, ha jóban van a rendszergizdával.
Szóval nem mind arany, ami fénylik. Ha egy rendszergazda valamiért értelmetlennek látszó cselekedetre vetemedik, azt nem feltétlenül butaságból teszi. Éppen ellenkezőleg.
-
BonFire
veterán
válasz
julius666 #130 üzenetére
"..nem fogok statisztikákat keresgélni neked, de Magyarországon elkeserítően sok a funkcionális analfabéta. Tudnak olvasni, csak nem értik meg a leírott szöveget. Szerinted miért van ekkora szopás pl. a devizahitelesekkel?"
Khm... ebben a formában ez, így nem igaz. Amikor én devizahitelt vettem fel, kitétel volt az is, hogy a szerződés szövegét közjegyző előtt ügyvédnek kell felolvasni, elmagyarázni, értelmezni számomra, pedig nem vagyok egy félkegyelmű, de nem értem a szakzsargont. És meg is tette, és így is volt. Az én hitelemmel nincs is gond. Szépen fizetem, amire szerződtem. Akik szopnak a devizahitellel, azok ezer+ ok miatt szopnak, amelyek közül csak a sokadik a funkcionális analfabetizmus. Sokkal inkább a kapzsiság. A "ha a szomszédnak van plazmatévéje, akkor nekem is legyen"-szindróma.
-
BonFire
veterán
válasz
attila9988 #127 üzenetére
szellemi fogyatékos ~ ilyen fogalom nincs. Ha a megfelelő terminust szeretnéd használni, az az "értelmi fogyatékos". De ez pont olyan jól mérhető dolog, mint az áramerősség. Tesztekkel, és egy bizonyos szám fölött (80) az illető nem értelmi fogyatékos, akkor sem, ha egyébként síkhülye.
-
BonFire
veterán
Ha valaki kíváncsi lenne rá: itt az egész IE8 beállítási képernyősorozat.
Amúgy én már attól hülyét bírok kapni, hogy ennyi marhaságot be kell állítani böngészés előtt a böngészőben, mielőtt kipróbálhatnám, hogy jó-e vagy nem az a gyorssegéd, meg kipróbálhatnám, hogy melyik a számomra legjobb kereső. Persze ezt utólag is át lehet állítani – mondhatnák –, de akkor mi a faxnak baxtatja a felhasználót ezzel a 9!!! képernyővel. Arról már nem is beszélve, hogy a FF-ból importált könyvjelző eszköztáramból is csupán két elem maradt, amelyiknek volt neve. Merthogy a faviconok világában ezt én ki szoktam törölni, hogy több férjen. Na, itt meg is halt az IE.
A hírhez: hülyeség a MS-t ezzel vádolni. Kész. Műbalhé, bundáskenyér és málnásszóda. Éljen a Windows OS és a Google kereső. Nem kell viszont Linux OS és Bing. Valamiben ez a jó, valamiben meg amaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest