Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
"Jó, én már meg sem lepődök, hogy a munkahelyemen a kollegák (informatikusok) egy része nem tudja mi a különbség az áram és feszültség között, nem tudja, hogy a soros port nem a VGA csati, kiselejtez a jó gépet, mert büdös neki tápot/ramot cserélni..."
Tudod milyen jó kis gép lesz abból otthonra? Csak egy új táp meg egy jó videozsuga kell bele. 40-ből csúcsgépe van. Tudom. Láttam ilyen gépet, meg a megsemmisítésről szóló jegyzőkönyvet is. Mert az nem úgy van, hogy csak bejelentjük, hogy selejt és a kukába dobjuk. Azt annak rendje és módja szerint meg kell semmisíteni, a műveletről meg jegyzőkönyv kell készüljön. Aki azt készíti, annak a munkatársnak is lesz otthon "okosból" jó számítógépe, így nem árt, ha jóban van a rendszergizdával.
Szóval nem mind arany, ami fénylik. Ha egy rendszergazda valamiért értelmetlennek látszó cselekedetre vetemedik, azt nem feltétlenül butaságból teszi. Éppen ellenkezőleg.
-
BonFire
veterán
válasz
julius666 #130 üzenetére
"..nem fogok statisztikákat keresgélni neked, de Magyarországon elkeserítően sok a funkcionális analfabéta. Tudnak olvasni, csak nem értik meg a leírott szöveget. Szerinted miért van ekkora szopás pl. a devizahitelesekkel?"
Khm... ebben a formában ez, így nem igaz. Amikor én devizahitelt vettem fel, kitétel volt az is, hogy a szerződés szövegét közjegyző előtt ügyvédnek kell felolvasni, elmagyarázni, értelmezni számomra, pedig nem vagyok egy félkegyelmű, de nem értem a szakzsargont. És meg is tette, és így is volt. Az én hitelemmel nincs is gond. Szépen fizetem, amire szerződtem. Akik szopnak a devizahitellel, azok ezer+ ok miatt szopnak, amelyek közül csak a sokadik a funkcionális analfabetizmus. Sokkal inkább a kapzsiság. A "ha a szomszédnak van plazmatévéje, akkor nekem is legyen"-szindróma.
-
BonFire
veterán
válasz
attila9988 #127 üzenetére
szellemi fogyatékos ~ ilyen fogalom nincs. Ha a megfelelő terminust szeretnéd használni, az az "értelmi fogyatékos". De ez pont olyan jól mérhető dolog, mint az áramerősség. Tesztekkel, és egy bizonyos szám fölött (80) az illető nem értelmi fogyatékos, akkor sem, ha egyébként síkhülye.
-
BonFire
veterán
Ha valaki kíváncsi lenne rá: itt az egész IE8 beállítási képernyősorozat.
Amúgy én már attól hülyét bírok kapni, hogy ennyi marhaságot be kell állítani böngészés előtt a böngészőben, mielőtt kipróbálhatnám, hogy jó-e vagy nem az a gyorssegéd, meg kipróbálhatnám, hogy melyik a számomra legjobb kereső. Persze ezt utólag is át lehet állítani – mondhatnák –, de akkor mi a faxnak baxtatja a felhasználót ezzel a 9!!! képernyővel. Arról már nem is beszélve, hogy a FF-ból importált könyvjelző eszköztáramból is csupán két elem maradt, amelyiknek volt neve. Merthogy a faviconok világában ezt én ki szoktam törölni, hogy több férjen. Na, itt meg is halt az IE.
A hírhez: hülyeség a MS-t ezzel vádolni. Kész. Műbalhé, bundáskenyér és málnásszóda. Éljen a Windows OS és a Google kereső. Nem kell viszont Linux OS és Bing. Valamiben ez a jó, valamiben meg amaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest