Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz floatr #76 üzenetére

Az meg külön jópofa, ahogy téged izgat a gugli nyomasztó 60+% fölénye (lehet h globálisan van az 80-90 is), de az operációs rendszerrel semmi bajod

Nem izgat a Gugli erőfölénye, mert nekem nem lesz jobb a szex attól, ha a Bing lenyomja a Google keresőjét. Azért hoztam fel az erőfölényes beszólást, mert elég bután hangzik, hogy ami az egyik cégnél nálatok undorító piactorzító fujjfujj, az a másiknál egészséges versenyszellem és egyébként is don't be evil. Senkit nem érdekel, hogy melyik garázsból jött a Google tizentököm éve, ahogyan az MS-t sem védi senki azzal, hogy negyven éve honnan indultak. Az van, ami most van.

Explodernél elgé sokáig volt nagy, de a többieknél még egyszer sem lehetett piaci erőfölényről beszélni.

Hány százaléknál kezdődik az objektív erőfölény? Tudtommal ilyen táblázat, leírás nem létezik, de ha te tudsz, akkor plíííz.

A express installnál ugyan listázva van... valami, amit mondjuk te, vagy én tudunk értelmezni, de akik a tömeget adják, azok nem.

Ahogyan a Google Toolbar-t, meg Chorme-ot piggyback-elő pipákat sem sokan értelmezik, de az a múltkor (talán pont általad, de exküzimoá, ha nem) nagyon be lett védve, hogy hülyejúzernemolvas. Ellenben ha MS, akkor szegényjúzerátvanbaszva.

Ha röhögni akarok, a Dumaszínház eredetibb általában ;)

Új hozzászólás Aktív témák