Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz floatr #72 üzenetére

Az összes többi szereplő nem defaultként idáig küzdötte fel magát.

Úgy emlékszem, hogy a Chorme-ig az összes alternatív böngésző - és nem csak Win alatt - default search providerként a Google-t jelölte meg, és nem kínált fel választási lehetőséget. És ha nem csak desktopot, hanem mobil platformot is nézel, akkor ez igen jelentős rész.
    Esetleg bejátszhat az is, hogy a Google kőkeményen tolta a médiában a "google it" kifejezést, ami nem kicsiben hozzájárult ahhoz, hogy keresni a neten = használd a google-t.
    Nem mellesleg amerikai piacon a Bing már tavaly év közepére befogta a Yahoo 14% körüli részesedését. megmondom őszintén, nem követem naprakészen az ilyen részesedéssel kapcsolatos marhaságokat, de ha jól gondolom, ez az a piac, ahol a Google a hatvantököm százalékával elég erősen piactorzító hatást vált ki bármilyen apró kis ügyeskedéssel, és nem az MS a hozzá képest apró százalékaival.

Nincsen ballot, ezt asszem bobsys mondta, de nem jó a megfogalmazás. Express és custom van, ahogy mondod. Ellenben természetesen láthatóan listázva van konkrétan a lapon, hogy milyen beállításokat fogadsz el az express-re kattintva. julius666-tól idézve feltenném a kérdést, hogy ez csak akkor hiba, ha a konkurencia csinálja? Mert a "konkurencia" legalább felajánl valamit.

(#74) moonman Ezt értam előbb én is, nevezve, hogy a címsor/search box eléggé le van szarva, amikor a google oldalról keresnek.

Új hozzászólás Aktív témák