- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Magyarán megjegyzi, hogy a másik kereső eredményeiből mit szűrtem én ki; erről beszéltem eddig is. Semmi köze az algoritmushoz, az eredményhez annál inkább.
De leegyszerűsítem: 10 egyemista írja az analízis vizsgát. Van egy képzett, 5 félig értelmes, a többi síkhülye. Utóbbiak tudják, hogy hülyék, illetve azt is, hogy a többieknek van köze az egészhez. Az 1. leadja a drótot, 5 másolnak belőle, a többiek pedig kiszemezgetik azt, amit az előbbi 5 relevánsnak talált.
(#21) Sweet Lou 6 De ha csak javítani kellett volna valamin, akkor nem jelent volna meg az életbe soha olyan találat, ami nem is létezik, nemhogy 10%.
(#22) moonman ja még verik náluk is a négereket
A yahoo dir nem tudom hogy jön ide, nem egészen ugyanaz a téma, a rangsorolást meg a múltkor kitárgyaltuk. Bizonyítsák be, aztán engem nem érdekel, hogy mit csinálnak vele a szövetségiek. De akkor szedjék darabjaira a wint is, mert a ms megoldásait részesíti előnyben
A hirdetett ügylettel meg hadd ne kelljen már még egyszer foglalkozni így sokévnyi távlatból. Vannak kiemelt fizetett hirdetések a keresés eredményei közt kiemelve/megjelölve -- botrány. A keresési eredményeket viszont valóban takaríthatnák jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest