- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Mitől lesz jobb a G+, mint a Facebook? Social network - social network, ránézésre nagy vonalakban ugyanazt a tevékenységi kört próbálja lefedni. Persze más az interfész, de ha ez is eléri a 900+ milliós tábort, itt is lesznek magamutogatók, meg egyéb vadhajtások bőven...
-
Rickazoid
addikt
Jobb lenne, ha nem divathullámmal terjedne, mert nagyon jó lehetőségek vannak benne, főleg ha végre minden egyéb Google szolgáltatás is teljes értékűen elérhető lesz alóla. Itthon mondjuk szerintem eléggé nehezen fog menni, a Facebook függők száma igen nagy nálunk... legalábbis az én ismerőseim között mindenképp. De kaptam egy vicces e-mailt, az internetszolgáltatóm küldte, hogy a fejlettebb internetes szolgáltatásokkal ők is lépést tartanak és mostantól Facebookon is működik ügyfélszolgálatuk. Mondom hurrá
Ráadásul az se könnyíti meg a helyzetet, hogy a Facebook egy önkéntes alapon bevállalt retrovírus.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest