Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Három lett, maradhat?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen joysticket vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- Kompakt vízhűtés
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Jobb lenne, ha nem divathullámmal terjedne, mert nagyon jó lehetőségek vannak benne, főleg ha végre minden egyéb Google szolgáltatás is teljes értékűen elérhető lesz alóla. Itthon mondjuk szerintem eléggé nehezen fog menni, a Facebook függők száma igen nagy nálunk... legalábbis az én ismerőseim között mindenképp. De kaptam egy vicces e-mailt, az internetszolgáltatóm küldte, hogy a fejlettebb internetes szolgáltatásokkal ők is lépést tartanak és mostantól Facebookon is működik ügyfélszolgálatuk. Mondom hurrá

Ráadásul az se könnyíti meg a helyzetet, hogy a Facebook egy önkéntes alapon bevállalt retrovírus.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Független, karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest