Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Hisztogram
üzenetére
Elnézést, igazad van.
Csak annyi baromságot olvasok itt a fórumon, hogy mire a végére jutottam pont neked szóltam be
"guriga1234" pl igencsak összekeveri a sima jelszó tárolást és a fentebb említett tanúsítvány alapú azonosítást.
Viszonylag sokat tudok ezekről, én is használom weboldalak jelszavának mentésére és tanúsítvány is kell bizonyos oldalak eléréséhez. Emiatt nagyon kiütközik ha valaki "nem helytálló" dolgot ír.Lehet kellene már írni egy cikket erről a PHn, mert nagyon sok a tévhit és nagy a homály ezen a téren.
Google ezen a téren támogatja a One Time Passwordöt is, csak ez macerás mert kell egy autentikáló szerver ami egyszerű usernek nincs
-
nyunyu
félisten
válasz
Hisztogram
üzenetére
Neked is negy csillag a PINkodod?
-
nyunyu
félisten
válasz
Hisztogram
üzenetére
vannak ezek az időzáras azonosíó készülékek. Kételemű kulcsok, kell hozzá egy jelszó és egy dekóder. A dekóderbe beütöd a kódot, majd a kapott nyolc-tíz-26 jegyű karaktersort beadagolod a portálra reménykedve, hogy amíg bepötyögöd nem futsz ki az időből.
Par percenkent uj kodot generalo RSA tokenekre gondolsz, aminek 2 eve elloptak az algoritmusat?
Nem volt tul nagy balhe belole, hiszen alig hasznalta par fegyvergyarto ceg a bankokon kivul.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)