- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- HP notebook topic
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Szerintem ez teljesen jó ötlet. Ezek a kulcsok lehetnek univerzálisak, különböző szolgáltatások ráírhatják a saját kódjukat, mintha egy pendrive lenne. Nem a kulcsnak kell egyedinek lenni, hanem annak, ami rajta van. Mivel a jelszót egy nagyságrenddel könnyebb feltörni, mint egy sokbitesen titkosított karakterláncot, ezért ez biztonságosabb. Ha meg elhagyod, annyi erővel a jelszódat is elfelejted/feltörik, mindenben van hibalehetőség, de amíg a jelszódat a világ másik pontjáról is feltörhetik, addig ehhez fizikailag hozzá kell jutni, szerintem bőven hozza a magasabb biztonsági szintet. Biometrikusság szerintem is fölösleges, mert tényleg csak levágják az ujjad hozzá, akkor legyen hozzá egy PIN kód max. Nekem kéne, mert igazán biztonságos jelszavakat tényleg nem könnyű észben tartani (8 karakter +), és mindenhova másik kell, felirkálni meg ostobaság, ezért sokan rövid, univerzális jelszavakat használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest