Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kormi76
aktív tag
Szerintem ez teljesen jó ötlet. Ezek a kulcsok lehetnek univerzálisak, különböző szolgáltatások ráírhatják a saját kódjukat, mintha egy pendrive lenne. Nem a kulcsnak kell egyedinek lenni, hanem annak, ami rajta van. Mivel a jelszót egy nagyságrenddel könnyebb feltörni, mint egy sokbitesen titkosított karakterláncot, ezért ez biztonságosabb. Ha meg elhagyod, annyi erővel a jelszódat is elfelejted/feltörik, mindenben van hibalehetőség, de amíg a jelszódat a világ másik pontjáról is feltörhetik, addig ehhez fizikailag hozzá kell jutni, szerintem bőven hozza a magasabb biztonsági szintet. Biometrikusság szerintem is fölösleges, mert tényleg csak levágják az ujjad hozzá, akkor legyen hozzá egy PIN kód max. Nekem kéne, mert igazán biztonságos jelszavakat tényleg nem könnyű észben tartani (8 karakter +), és mindenhova másik kell, felirkálni meg ostobaság, ezért sokan rövid, univerzális jelszavakat használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 7
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Képregény topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest