Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Üdv!
Lehet már kapni valahol? És ha igen, mennyiért?
-
Gusztáv
addikt
Ennek az egésznek meg mi értelme van? Tök jó, hogy bele lehet rakni egy 95W-os procit, de minek, ha nem lehet videokártyát rakni mellé.
-
Srodney
senior tag
a csipszet hűtő kicsit asrockosnak tűnik..
-
ElEvEn11
senior tag
Az a videó, ami ebben van az nagyjából éppen csak az elég kategória. Persze netezni elég lehet, de ha valaki többet akar, ugyanebben a méretben, szabványban, akkor bukta. Ha nem engedik a szabványban a dedikált kártyákat, akkor legalább belehúzhatnának egy picit Intelék, hogy erősebb videókari legyen integrálva.
-
Entryy
aktív tag
Szépnek hangzik ez az új szabvány, de gyanítom,hogy lesznek még ezzel problémák.
Azt nem is tudtam,h létezik mPCIe-es tunerkártya, érdekes. Rá is keresek.
-
moli.hu
őstag
nagyszeru otlet, hasonlot szivesen latnek a televizoknal is, hogy ne a televiziot, hanem csak az alaplapjat kelljen 3 evente cserelni.
-
Ringman
félisten
egy mxm foglalatot igazán rátehettek volna, hogy quadro/firegl noti-vga-k belemehessenek
de az intelnek az nem buli
-
O_L_I
őstag
"Az alaplapon nyolccsatornás hangkodek található, ami a TOSLINK konnektoron keresztül használható ki. "
Ez így önmagában nem igaz csak akkor ha a lap támogat valamilyen valós idejű többcsatornás hangtömörítést. (DTS Connect vagy Dolby Digital Live)
-
zsigus
őstag
Valószínűleg ezekben a gépekben egy notebook-okéhoz hasonló hűtés lesz, és ha ott meg tudták oldani a combosabb CPU-k hűtését, (nagyjából) ugyanilyen vastagsággal akkor itt is megoldható lesz.
Az már más kérdés, hogy a "ház" gyártók mennyire engednek szabad kezet a hűtés vastagságát illetően, mert azért egy 95W-os procinál nem elég egy olyan vastag borda mint amilyen a lap vastagsága, kivéve ha van hely egy elég nagy bordának a lap mellett, de így a szélessége lesz nagy (persze egy 24 inch-es monitornál azért nem lesz gond sztem ilyen téren, egy kisebb monitorba pedig nem kerül be egy 95W-os proci, elég egy kisebb teljesítményű is).
-
todie
tag
a huteses resz kicsit tul van spilazva.
-
Lacika001
aktív tag
Csak az a gond, hogy én kerestem olyan cpu hűtőt 1155-os foglalathoz ami legalább a normál long dimm ramok fölé nem nagyon emelkedik, és normálisat, értelmes áron egyáltalán nem találtam. Akkor ezen mivel kéne majd a procit hűteni? Főleg ha pl 2600k-t tesznek bele
-
Armagedown
őstag
Nem lehet videókártyát tenni bele , szóval én nem tudnék ezzel a lappal mit kzdeni
-
Devid_81
félisten
Ez igen lesz itt már minden...
Mi a következő szereld magad cucc?
Lassan ott tartunk hogy az üresen kapható CPU-ba otthon kell belehajtogatni a magokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gyártó az asztali piac legdinamikusabban növekvő szegmensét támadja meg.
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest