- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
attila9988 #63 üzenetére
ez az ükükükükunokájuk dologról eszembe jutott még egy (számomra legalábbis) felháborító kommunikációs forma: "kártérítést kérek mert második generációs holokauszt túlélő vagyok". Hát ja. Én meg 50-ik generációs honfoglaló, sőt 40-ik generációs tatárjárás túlélő. Kérek is mindjárt kárpótlást a mongoloktól
-
kcsa
veterán
Lejárt a szerkesztési idő, a lényeget meg kifelejtettem
Nem buta kliséket szeretnék én se puffogtatni, azt utálom - mégis ez lett belőle - hanem ha egyik oldal álláspontját kifejtjük, hallgattassék meg a másik is. Mondjuk a másik oldalra hamar rásütik hogy antiszemitaneofasisztanáci ha azt fejtegeti hogy a gazdasági és politikai hatalom hol összpontosul. Úgyhogy én itt be is fejeztem mielőtt banolnak, peace -
kcsa
veterán
válasz
#06658560 #46 üzenetére
szívemből szóltál. Ja apró mellékszál hogy én fordítva gondolom, mint amit te mondani szerettél volna.
Ha Kertészt be lehetett hipp-hopp emelni tantervbe (mert valljuk be őszintén, nem sokan ismerték munkásságát a Nobel díja előtt, igazából nem is volt a tanterv része - hogy miért kapta, azt pedig nem vizsgáljuk), akkor Wass Albertet miért nem lehet? Picit demagóg dolog ez...
A "hazaáruló" jelzőt én speciel olyan "másképp gondolkozók" esetén olvastam idáig (bár nem vagyok nagy szélsőjobbos sajtófogyasztó) mint egykori köztársasági elnökünk leánya, aki feltűnően azon dolgozik több esetben, hogy kis hazánkat elítéljék mindenféle random okokból. Jogi aspektusból ez nem hazaárulás, de mindenki érti miért alkalmazzák a jelzőt.
Ha pedig annak a bizonyos országnak a befolyását, illetve annak okát keresed itthon, gondolkodj el azon, hogy a kommunista eszmék alapjait kik fektették le, és kik erőltették évekig ezt itthon is. Ja hogy nem a nyugati világ volt ez? Nyilván ezek inkább "megérzések" bár nálam tájékozottabb emberek alá is tudják támasztani egy-két elhallgatott érvvel. Ezt a gondolatot tovább fonva, sejtheted hogy a mai magyar gazdasági élet irányítása honnan történik zömében (zömében persze áttétesen).
A magyarországi zsidók pedig mindig éppen annak tüntetik fel magukat, aminek látszani szeretnének: "üldözött" népnek, vagy egy sima vallásnak. Ami éppen jobban jön.
-
kcsa
veterán
várjatok mindjárt... mindjárt meglepődök.. mindjárt... áh mégse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest