Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bit_bro
tag
válasz Menthirist #2 üzenetére
Valószínűleg nem csak az optika változik.
A nemrég megjelent Samsung Galaxy S6-nál elég szépen sikerült csökkenteni a screendoor-t, akik próbálták az ehhez tervezett új Gear VR-t, áradoztak róla.
Ráadásul ez a kijelző valamivel kisebb is, mint a Note 4-é (5.7 inch --> 5.1 inch), ezért kompaktabb, könnyebb headset-et lehet vele építeni. -
Chrys_
addikt
válasz Menthirist #34 üzenetére
A legdurvább FB feature az lesz, hogy pl. játék közben pár ezredmásodpercre felugrik valami facebook-logo full képen, amit alig lehet majd észrevenni, de jó kondícionáló hatása lesz
-
veterán
-
Ic3man
tag
Igen, megvette őket kilóra az FB. Szerény nyomott véleményem szerint nem kell majd hozzá FB acc vagy ilyesmi, de nyilván lesznek fícsörök ahhoz is, ami nem lesz kötelező.
Ugye nem ők az egyetlen VR készítők, azért van más lehetőség is, ha mégis FB-hez kötik.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
veterán
az FB felvásárlásával a rift szempontjából olyan dolgok jöttek, mint "korlátlan" rapid prototípusgyártásra pénz és keret, több fejlesztő, előnyösebb alku a samsunggal az egyedi képernyőkről, stb. Nem kellett félkészen kiadni csak mert fogytán van a pénz (és 10 másik befektető lehet károsabb mint 1 nagy felvásárló)
Nem feltétlen a sátántól való dolog, ha egy relatíve kis cég mögé beáll támogatónak egy nagy, pláne ha nem szól bele mindenbe (és azért az oculus rift is maradt perpill oculus rift, nem lett azonnal facebook rift). Kis cégnél globális piacra kerülést levezényelni (kellő mennyiség előre gyártása, raktárak, elosztóközpontok, logisztika, stb) sem igazán ment volna. Szóval jobb terjesztőképesség, nagyobb anyagi biztonság, több erőforrás. Vannak előnyei is a felvásárlásnak, még ha esetleg bele is szólnak.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
sixpak
nagyúr
Nem is tudtam, hogy ezt is beszippantotta a fészbúk.
Remélem semmi köze nem lesz hozzá, mivel nincs fb accom és nem is tervezem, hogy legyen.
Biztos bennem van a hiba, de utálom mint a büdösszart.
Szóval a hírt olvasva, nagyságrendekkel csökkent a lelkesedésem, pedig nagyon várom/vártam már...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
rambustibi
őstag
Már nagyon várom a kereskedelmi verziót . Kell!
Klaus: Audi C5 RS6 2.7V6 biturbo (Audimaxpower Team) "Der will nur spielen"
-
alevan
őstag
Na ez a technológia az, amiért fiatal koromban ölni tudtam volna, de már a bejelenéskor sem vonzott, sőt.
Én azért játszom játékokat, olvasok könyveket, nézek filmeket és sorozatokat, mert el szeretnék a való világból utazni egy másikba (vagy nagyon unatkozom). De nem ennyire. Ez pl. nekem sok.
Nem azért. Jöjjön nyugodtan az Occulus, Morpheus (és a HTC cucca ami nem "us"-ra végződik). De remélem nem ez a jövő, hanem csak egy opcionális mellékág.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
veterán
válasz Tigerclaw #29 üzenetére
milyen hosszú fejlesztési idő? 2012 közepe óta fejlesztik, 2013 elején záródott le a kickstarter, és azóta csak egy hangyányit sok dolog történt velük is. Ehhez képest 3 év alatt kidobni egy terméket, szvsz egyáltalán nem hosszú idő. Pláne hogy mindenki más is 2015 legvége, 2016 elejére mondja magát. Ha most adnák ki ebben a percben, szinte nem is lenne program ami ténylegesen támogassa. Tartalom is kell ám.
az meg hogy ha most azt mondják hogy még mondjuk 9 hónap, hogy abból a logikád szerint hogy lesz 21, azt végképp nem értem
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Tigerclaw
nagyúr
Ilyen hosszú fejlesztési idő után még egy évet saccolni azt jelenti hogy még komoly problémák vannak. Ennyi erővel lehet ebből 2017 is.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
ricshard444
veterán
Én is nagyon várom, nagy potenciált látok benne és teljesen más játékélményt. Inkább erre gyűjtök, mint egy monitorra.
Vannak dolgok...
-
rudi
nagyúr
válasz zorrokalap #7 üzenetére
Szerintem baromi nagy harc lesz az elsőségért és a piac megszerzéséért, ezért nyomott áron kell majd adniuk. A hardver ami benne van, annyira nem vészesen drága, a Facebooknak annyi a pénze, hogy nem kell neki sürgősen bevétel, így én egy "majd a hozzá kötött szolgáltatáson gazdagszunk meg" elv szerint alacsony (konkurenciadöglesztő) árat várok.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
veterán
-
nbg
senior tag
válasz Menthirist #22 üzenetére
Ugy legyen, csak lehetoleg a Carmack (altal vezenyelt brigad) irjon hozza jatekokat, ne a FB fejlesztogardaja...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
veterán
Ez tény, de látható hogy az fb kézzel-lábbal próbál terjeszkedni, hirdetni az fb igéjét, még úgy is, hogy erővel próbálja nyomni az ingyenes/olcsó készülékeket és internetet az elmaradottabb területeken. Egész egyszerűen nem az eladott riftek árából fognak sokat profitálni, sőt megkockáztatom minél olcsóbban adják a vetélytársakhoz képest, annál több pénzt fog nekik hozni.
-
atike
nagyúr
.....érdekes lesz az ára... Na meg, hogy itt mennyi lesz... Ha lesz. ...és itt mikor lesz...
Na meg ugye az a fránya tartalom...
-
Dr. X
aktív tag
A Facebook lassan egyenlő a mobillal /tablettel. Lesznek akik pc-n használni fogják valamilyen Facebookos szolgáltatás miatt?
-
Z10N
veterán
válasz Menthirist #4 üzenetére
Viszont idokozben tortent egy felvasarlas. Akik kimondottan profitorientaltak, de ne igy legyen. Mar csak az a kerdes, hogy elterjeszeteni akarjak vagy megszedni magukat (nem mintha ra lennenek szorulva). Szerintem az elobbi.
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
Sicilian
addikt
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Most, hogy belegondolok, kézenfekvő...
-
törölt tag
Remélem a GTX 590 még elbír majd vele... Egy VGA upgrade már eléggé fájna az Oculi-val együtt...
-
Ic3man
tag
Az elején $50-150 is volt szó, sőtt arról is hogy ingyen lesz!
Én ilyen $300-ra tippelek. Aztán meglátjuk, már nagyon régóta várom.Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
veterán
válasz zorrokalap #7 üzenetére
gondolkodtam én is rajta, de sokan azt mondják, nagyon nagy a különbség a crescent bay és a dk2 között is már, és szerintem a végleges talán még jobb lehet (szoftveresen mindenképp). Úgyhogy valahogy majd kibírom
mondjuk ezt a devkitet most nagyon olcsón adták mert tudták hogy amúgy nem tudna eléggé "tapadást találni" a felesztők körében.
[ Szerkesztve ]
-
Sicilian
addikt
Én biztos várok vele, főleg amíg napszemüveg méretűt nem csinálnak..
nothing is true everything is permitted..
-
zorrokalap
tag
A devkiteket nem szokas olcson adni es ha felporog a cucc meg olcsobb is lehet, a 400 realis de nem lepodnek meg ha olcsobb lenne. Egyebkent ha mar igy allunk hogy meg egy ev akkor en lehet veszek egy DK2-ot
-
veterán
Hát ha tartják magukat ahhoz amit már vagy 2 éve állandóan és mindenhol mondogatnak, nem lesz annyi. Viszont nem tudom mennyi az az összeg, ameddig hajlandó lennék elmenni érte. Nem csak 500 dollár az biztos
-
nbg
senior tag
válasz Menthirist #4 üzenetére
Az kb. barati is lenne... De tan meg az 500 dodo is elfogadhato, ha hasznalhato lesz, es lesz hozza ertelmes tartalom rovid idon belul. (En minimum 600-800 dollarra tippeltem volna elso korben.)
[ Szerkesztve ]
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
veterán
300 dolcsi volt az első devkit, 350 a DK2. Eddig mindig nagyon nyomatékosan hangsúlyozták hogy a lehető legolcsóbbra akarják. Szerintem 400-500 dolcsi körül várható, de inkább 400 körül várnám.
engem inkább a gépigénye érdekelne. Várhatóan azért kelleni fog hozzá a 290X/970 + minimumként (mármint a jó minőséghez)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Menthirist #2 üzenetére
Engem jobban érdekelne, hogy hány ember veséjét kellene eladnom hozzá...
-
veterán
ha marad a crescent bay, akkor várhatóan 1440p. Ennél nagyobbnak nem is lenne most nagyon értelme, mivel ezt ugye 90-120 fps-sel kellene kitolni, ami így is nagyon erős gépet igényel. Az optikával játszadoztak hogy tovább csökkentsék a screen door effect-et.
-
nbg
senior tag
Mekkora felbontasru panelrol beszelunk itt?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- ASUS RT-AC68U
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest