Hirdetés

2018. szeptember 22., szombat

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

A Facebook elárulta mikor érkezik az Oculus Rift

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A startra a következő esztendő első negyedévében kerül sor, számos virtuális valósághoz tervezett tartalom mellett.

A Facebook által felvásárolt Oculus virtuális valóságra tervezett eszköze talán az egyik legjobban várt kiegészítő a játékosok körében. A régóta fejlesztés alatt álló termékről szinte mindent tudni lehet, de a start időpontja mindig is kényes téma volt, és erre a cég jellemzően nem is válaszolt.

Mára azonban megtört a jég, így kiderült, hogy az Oculus Rift végfelhasználóknak szánt, azaz végleges verziója a 2016-os esztendő első negyedévében jelenik meg.

A végleges Oculus Rift egyébként a most elérhető Crescent Bay prototípus egy módosított változata lesz. Elsődlegesen a kényelmi szempontok területén lesz jobb az új eszköz, de nem elhanyagolható a továbbfejlesztett fejmozgáskövető rendszer sem.

A cég azt is elmondta, hogy a következő hetekben számos friss információt biztosítanak a hardverről és a szoftveres háttérről, illetve arról, hogy konkrétan milyen tartalom érkezik majd hozzá 2016-ban. Sajnos azonban az ár még mindig nem derült ki, és várhatóan ezt nem is jelentik be fél évvel a megjelenés előtt.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.