Új hozzászólás Aktív témák
-
pomorski
őstag
válasz
->Raizen<- #79 üzenetére
Kikapcsoltam, és az akadozás megszűnt! Köszi!
-
pomorski
őstag
válasz
->Raizen<- #79 üzenetére
Lehet, hogy este kipróbálom majd, köszi a javaslatot!
-
Simid
senior tag
válasz
->Raizen<- #62 üzenetére
Én nem ferdítek semmit! Amit leírtam az csak a linkelt tesztre vonatkozik és azt is odaírtam, hogy nem ebből kellene kiindulni mert nagy a szórás, sok az eltérő vélemény. fórumhozzászólásokból tudok én is linkelgetni elég sokat. Átfogó teszt még nincs.
A CPU gyorsulást meg szerintem ne keverjük a GPU teljesítményével. -
zef
tag
válasz
->Raizen<- #38 üzenetére
Nem kell hinni bármilyen jutyúkos videónak...
Még ha gyorsult volna is, akkor is akadozik NV alatt vsync engedélyezése mellett (nálam 1070-en), de mások kiszúrták a stuttert vsync nélkül is. Ez a jelenlegi Vulkan támogatás az AMD-sek privilégiuma per pillanat
-
antikomcsi
veterán
válasz
->Raizen<- #38 üzenetére
Szerintem nem zavarja, mert az általa linkelt tesztben a 970 semmit nem gyorsult.
-
Raggie
őstag
válasz
->Raizen<- #38 üzenetére
Hol?
(vagy én más grafikonokat nézek??
)
-
Raggie
őstag
válasz
->Raizen<- #17 üzenetére
Nagyjából egyetértek ezzel. Egyébként én azt remélem, hogy kicsit feljebb jön most ebben az évben az AMD is szoftveres téren emiatt(az új API-k jobb támogatása). Leelőzni csupán ezzel nyilvan nem fogja az Nvidia-t, de legalább talán utoléri.
Tényleges kizárólag azért remélem ezt, mert már nagyon jót tenne a VGA-knak egy kis verseny. Szinte stagnálás van már évek óta. Pár évvel ezelőtt mostanra már kb kétszer erősebb VGA-kat vártam, mint amik most vannak...
-
távcsőves
senior tag
válasz
->Raizen<- #17 üzenetére
Cikket elolvasva nekem az jött le, a legtöbbet az hozta AMD vga-n, hogy "konzol rokonok". Nem folytattom, mert Abuthizmus lesz a vád ellenem.
"Az ID Software az AMD Vulkan API-hoz használt kiterjesztésein keresztül áthozta a konzolokon alkalmazott eljárásokat PC-re, így fontos kiemelni, hogy a GCN architektúrára épülő Radeonokon minden esetben specifikus kód fut, vagyis nem a szabványos SPIR-V shadereket alkalmazzák. Ezt nem lehet kikapcsolni, ugyanis ha a rendszer érzékeli a szükséges kiterjesztéseket a Vulkan API inicializálásakor, akkor rögtön a specifikus, úgynevezett gyors kódokra vált. A specifikus jelleg miatt ezek a kódok csupán az AMD GCN-en üzemképesek, így más gyártó hardvere a normál, szabványos kódra van korlátozva."
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HP notebook topic
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest