Új hozzászólás Aktív témák
-
nixx-21
őstag
lehet kövezni! nekem tetszik
nem rosz dolog pl ha nem használod a gépet csak letöltésre van bent letekered a V-ket órajelet mindent és 1,4GHz-en eldöcögne a gép ameddig tölt madj reggel vagy mikor ujra odaülsz akkor visszatekered és mehet tovább az élet netán kell játékhoz plusz power akkor rákapcsolod a tuningot
így nem terhelve 24/7-ben a CPU-t a tuninggalmellesleg megértem én h mindenki parasztvakításnak tartja de lesz piaca kül Asus nem dobta volna ki és mindazokhoz akik így szoltak h "jol lesz vérpistikének" " mekkora gáz" "parazstvakítás" azoktol azt kérdezném h ienkor nem lenne egyszerűbb egy kis piros X-et megnyomni ott a kpernyő jobb felső részén?

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így nem terhelve 24/7-ben a CPU-t a tuninggal