- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
nixx-21
őstag
igen csak ahhoz h BIOS-ból alulfeszeld ujra kell indítani az egész gépet itt meg elég egy gombot megnyomni és tekerni
jo az oké h az Asusokban van EPU és ahhoz szoftver de ahhor azt futtatni kell a háttérben, ez meg hardware-sen csinálja az egészet ...tehát semmi extra terhelés a CPU-ra ja és nem nélkülözhetetlen DE hasznos
lehet véleménye.
miért ne lehetne?!
én nem ezt mondtam hanem h tartalmazzon valamien értelmes indoklást h miért nem tetszik vagy h nem tud érdemben hozzá szolni akkor nem kötelező írni, nem szorítanak pisztolyt a fejéhez h ÍRJÁ HSZt=) , érted h miért zavar az h 60* leírják egymás után h "gáz,parasztvakítás,sz@r" ? -
nixx-21
őstag
lehet kövezni! nekem tetszik
nem rosz dolog pl ha nem használod a gépet csak letöltésre van bent letekered a V-ket órajelet mindent és 1,4GHz-en eldöcögne a gép ameddig tölt madj reggel vagy mikor ujra odaülsz akkor visszatekered és mehet tovább az élet netán kell játékhoz plusz power akkor rákapcsolod a tuningotígy nem terhelve 24/7-ben a CPU-t a tuninggal
mellesleg megértem én h mindenki parasztvakításnak tartja de lesz piaca kül Asus nem dobta volna ki és mindazokhoz akik így szoltak h "jol lesz vérpistikének" " mekkora gáz" "parazstvakítás" azoktol azt kérdezném h ienkor nem lenne egyszerűbb egy kis piros X-et megnyomni ott a kpernyő jobb felső részén?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest