Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Jó hangminőség">érdekes. ehhez milyen hw-sw háttér kell? nekem sem win-win, sem win-Linux, sem Linux-Linux viszonylatban nem sikerült jó hangminőséget produkálni. pedig mindehol szélessáv van, ahhoz mindenképp elég széles, hogy az a néhny 10kB átférjen, és ebben akkor már a videó is benne van.
-
Fülöp Veroni
csendes tag
hello... engem az online tanulás érdekelne, azon belül skype.... tudom itt más a téma, de nem találtam frissebb-téműába illőbb topikot..
vki?
-
xKacsax
aktív tag
Hát az tuti hogy óriási pénzeket akarnak most megforgatni ezzel az üzlettel. Bár szerintem ha a Cisco veszi meg a Skype-t akkor az ingyenesség elfog tűnni ami nem lenne jó, szeretem ezt a programot. Jó hangminőség, Könnyen kezelhető felület, etc....
-
Integra
titán
számolok számolok, de sehogy sem áll össze nekem ez a dolgo a mutatók alapján.
valami nagyon nagy dolgot kell tervezzen a sziszkó, ha ennyiért megvenné a szkájpit... mert ha a megtérülési időt kajtatom.. -
törölt tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Már van ilyenje. De asszem kell cisco telefon hozzá.
-
Alwares
aktív tag
Ezen egyáltalán nem lepődnék meg. A Cisco már jó ideje határozottan ebbe irányba akar elmozdulni. Fel akarnak készülni a következő években bekövetkezendő változásokra. Vállalati Voip, videókonferenciák stb.
-
And
veterán
válasz
Bathory Peti
üzenetére
Semmi értelme nem volna, ahogy a #2-es hsz-ben is utaltak rá. PC-k közötti ingyenes kommunikációra akad több alternatíva, a bevételt meg úgyis az előfizetők és az egyenleget feltöltő júzerek generálják.
-
Bathory Peti
aktív tag
remélem nem veszti el az ingyenes használatát.Félek hogy igen.
-
chepavel
aktív tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
A Cisco már régen megmondta, hogy VoIP-like szolgáltatásokra rá fog erősíteni. Ez a befektetés tökéletesen illeszkedik ebbe az elgondolásba.
Valamint, ha jobban belegondolunk, nem is lehet elrugaszkodottnak mondani az általad leírtakat., -
Csakénvagyok
őstag
El tudnék képzelni Cisco telefonközpont serverekre (ami alapból cégekhez belső hálózatára van kiépítve), ami akár p2p is lehet, softwaresen egy megoldást, ami helyi hívást díjjával, internenet, meglévő hagyományos hardwareken keresztül, internetes kapcsolatot létesíteni, akár interkontinentális hívást bonyolítaná. Így nincs az internetes macera, cégeknek is megmarad a saját számuk (igen sok cégnek ez fontos).
Persze ezt csak az én elképzelésem, ki tudja mit forgatnak a fejükben, de lehetségesnek tartom.
-
De legalább biztonságos lesz, ha megveszik és ott lesz minden routeren alapból.

-
ntomka
nagyúr
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Az egy dolog, hogy mekkora a nyereség, de a technológia és a kapcsolódó szoftverek értéke, amit a cég hordoz, az lehet milliárdos nagyságrendű. Lásd a twitter és a facebook példáját, amik nemrég még küszködtek egy kis nyereségért, mára meg...
-
vanhalen
senior tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Skype alapból P2P alapú.
-
Csakénvagyok
őstag
Egy 13 miska nyereséget termelő céget 5.000 millióért megvenni? Tutira kiszámoltak valamit a Cisconál, aminek kevés szerepe van az ingyenességnek. A technológiát felhasználva a Cisco serverein futattva, új fícsörben gondolkozhatnak. Vagy valami hasonló, de tutira pár év alatt dollármilliárdokat akarnak megforgatni.
-
DiVaD
senior tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Hát szerintem skype-osok egymás között tuti ingyen fognak beszélni, mert ha nem, akkor átmennek máshova.

-
Sweet Lou 6
addikt
Csak maradjon meg ingyenesnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hardcore café
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ford topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest