Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz macilaci78 #26 üzenetére
maga a nyomtató ez volt - alapból hálózati nyomtató egyébként. [link]
kb 1 éve nem dolgozom a cégnél, nem tudom, hogy újabb driver megoldotta-e ezt a problémát, jelenleginél egy Canon imagePROGRAF iPF710 van, az nem csinált még sok hülyeséget.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz macilaci78 #20 üzenetére
azzal a nyomtatónál jellemzően autocadből A0-ás, néha A1-es rajzokat nyomtattunk, és 3 lehetőség volt:
- a tervkeretet módosítottuk, hogy beleférjen a nyomtatási tartományba
- pdfből fit to paper nyomtatás ,így kb 1%-kal kisebb lett a rajz, mint a ráírt méretarány
- xp-s gépen nyomtattuk kiEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
macilaci78
nagyúr
A margónál lehet, a Win7 alatti dokumentumnál a nyomtatódriverben Letter papírméret volt alapértelmezettként állítva. Nálam is volt ilyen probléma, ez volt a megoldás.
Amúgy +1 a Kyocerának. "Szar koerai, nevenincs" korszakából van, de olyan helyről vettem, aki tizenéve működik a szakmában, vállalta a supportot, és a garis tonertöltést. Voltak apróbb bosszúságok, de a szervíz nagyon szépen viselkedett, nem bántuk meg.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lapa
veterán
ez a landscape printing elég brilliáns, lévén az üres helyek jellemzően vízszintesen vannak a papíron (felső fele teleírva + lábléc). amit a portré csak átugrott, azt ennek a szerencsétlennek a feje bejárja a nyomtatás alatt n+1-szer. marketingbullshit, ha nagyon helyszűke van ott vannak a majdnem függőleges adagolók kb 100-120 éve a piacon.
-
nagyúr
válasz Neovenator #13 üzenetére
Én csinálom az egyik orvosunknál a gépeket, vettünk újakat, kellett nyomtatót. Vettem egy brother hl-2140-est. Na a gyári toner szerintem birt 100 oldalt. De lehet annyit sem. Na vettünk helyette egy utánygyártottat és az annyira jó lett, hogy sem a gyári, sem az utángyártott papírlap adagolóba ment be.
Vettünk eredeti tonert 22k-ért!!!! amire 2600 oldal volt írva, és 1 hét!!!!! alatt kifogyott.
Nem beszélve arról, hogy csak vények vannak vele nyomtatva, vagyis kb harmad annyi, vagy még kevesebb festék kell hozzá. Már megint lehet rendelni újat, de szerintem b@szom ki a kukába és veszek egy 10k-s xeroxot és az után gyártott toner bír több mint 3000 oldal. Már csak onnan tudom, mert nekem is ilyen van. A brother típust meg meghagyom a mazohistáknak. Nem gazdaságos ez a nyomtató, sőt. Hát ez a problémám. Azért vettem ilyet, mert mikor jött brother nyomtatóról hír, csak úgy istenítették, de nem értem minek.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
PPatrik
aktív tag
De ez praktikusabb. Mert ha egy poclra, pultra rakod akkor nem lóg ki a lapadagoló. És ez biza nagy előny! Nálunk is egy hp officejet 8500a van és valami borzalmas a kilógása, előre a lapadagoló lóg ki, hátra a lapfordító.
Ha annyival szélesebb, mint amennyivel kevesebbet lóg ki, akkor összeségében kevesebb helyre van szüksége: a 50cm * 50cm=250cm2 ==> 70cm * 30cm=210cm2
Ez 40cm2-et jelent. Ennyi helyre befér négy a4-es csomag papír állatva.[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
válasz Neovenator #13 üzenetére
A Brother szokott fizetni az ilyen cikkekért...?
Én látom értelmét a 90°-kal való elforgatásnak. Mert mélységre tényleg nyer 7-8 centit a készülék ugyanakkor a szélessége nem változik.
A papírfelvételére és papírkezelésére lennék kíváncsi, hogy mennyire pontos, illetve hogy a kellék milyen formában lesz elérhető hozzá!...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
MongolZ
addikt
Océ szervízháttere nagyon jó (legalábbis amit mi fizetünk...). Ráadásul (még a kategóriabeli hp-kkel is összehasonlítva) gyorsak, nekünk ez a legfontosabb. Mondjuk az A0-s lehetne gyorsabb, de azért ne legyek már telhetetlen...
Élettartam egyelőre passz, majd rákérdezek, hogy hány méternél illetve lapnál tartunk, de csak néhány évesek a gépek.
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
eddig ami hp nyomtatóval, ill plotterrel találkoztam 2 munkahelyen (1 a4 lézer, 2 a3 tintasugaras deskjet, 1 A1-es designjet, és 1 A0-ás desingjet) mindegyikkel volt baj, pl:
- nincs vista/win7 driver, vegyél újabb modellt
- elakad a papír - beszív 2-3-8-10 lapot - gyorsvázlat nyomtatása esetén (deskjet 9300, és ennek az utódjánál
- random hibák a1-es deskjet esetén (már nem emlékszem, de volt szidva rendesen)
- más margóméret win7 és winxp esetén - ezt hogyan?
szóval inkább canon és sharp részemről[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
lujó55
addikt
még soha nem használtam brother printert, mert általában a cégek a HP-vel kötnek szerződést.
otthonra meg minek -
Ringman
nagyúr
akkor A3-as papírt tud nyomtatni, csak kézi adagolással?
-
atus72
őstag
"ami azt jelenti, hogy a papírlapok nem állítva, hanem fektetve, vagyis a hosszabb oldaluk mentén kerülnek be a nyomtatóba, és a nyomtatófej is keresztben viszi fel a festéket. Ezzel bár a készülék valamivel biztosan szélesebb lett, viszont a 150 lapos alsó lapadagoló tálca nem lóg ki a gépből, így a gyártó állítása szerint kisebb alapterületet foglal a masina. "
Mi van???? Miért lenne kisebb mert elfordítom, ez valami egetverő marketing bullshit...
Melyik MFP prionterből lóg ki a lapadagoló? -
nagyúr
Hát lehet hogy professzionális nyomtatójuk van, de a patronuk egy kalap ... nem ér, az is biztos. Soha többé brother nyomtató.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest