Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
"Részemről már azzal is elégedett lennék, ha nem tudnának az emberek warezolni, leszarom, hogy tényleg nem is veszi meg."
Teljesen komolyan kérdezem, hogy neked miért ez az álláspontod? Mit számít neked? Miért olyan fontos neked? A kérdés nem kötekedés, már máshol is meg akartam kérdezni.
-
Geller72
veterán
Belekötni mindenbe bele lehet, ha igazán akarsz. Másnak nem volt gondja azzal, amit mondtam, neked igen. Te is pontosan tudtad, hogyan értettem, amit írtam, mégis nekiállsz elemezni. Egy szóval nem állítom, hogy nincs igazd, félre ne értsd. De ne a nyelvhelyesség alapján nézz minden kijelentést. Ez nálad foglalkozási ártalom? Nem lehetsz ilyen sablonos. Mindenki törekszik arra, hogy a lehetőségeihez mérten megpróbáljon érthetően kommunikálni. De vannak körülmények, amik ezt nem mindig teszik lehetővé. Vannak szituációk, amikor jobban ügyelünk arra, hogy mit mondunk, vagy írunk. És van olyan helyzet is, amikor nem. Nincs fekete és fehér. Vannak árnylatok. Üdv.
-
Geller72
veterán
A kijelentésem kizárólag a döntéshozókra értendő! Te ne általánosíts kérlek.
Nem általánosan mondtam.
"A parókások biztos teljesen képben vannak, ha megkérném akármelyiket is, mondjon legalább két torrent kliens nevet. Mi a MAC adress, vagy otthon netezésre DHCP-t, vagy FIX IP-t használ e. Aki ezen kérdések közül egyikre sem tudja a választ, az egy segg, és ne legyen hasonló ügyekben szavazati joga."
Ha félreérthető volt, akkor sry, de nem hinném.
-
Geller72
veterán
Szerintem az előterjesztés úgy ahogy volt, egy rakás szar. A parókások biztos teljesen képben vannak, ha megkérném akármelyiket is, mondjon legalább két torrent kliens nevet. Mi a MAC adress, vagy otthon netezésre DHCP-t, vagy FIX IP-t használ e. Aki ezen kérdések közül egyikre sem tudja a választ, az egy segg, és ne legyen hasonló ügyekben szavazati joga. Könyörgöm. Miért olyanok hoznak érdemi döntéseket, akiknek köze nincs a dologhoz? Ez egyértelműen egy lefizetett, pénzügyi érdekeket védő döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- RAM topik
- Milyen routert?
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest