- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hővezető paszták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
az adatlapomon kint van,de jelenleg most egy focal chorus 714-el a primare-t
a bw-hez még annyit,hogy a 6-os széria régen sem volt drága,ahogyan ma sem.
a 685-ös 600€,azt hangban sokkal jobb mint a 602.
na mindegy,kinek ez kinek az jön be,a lényeg nekem nem tetszett,150€-ért adtam el. -
salapp
addikt
válasz
Ed Parker #38 üzenetére
Csak egy ötlet, mondtad, hogy neked nem jött be a hangjuk.
Én egy Marantz pm-4 (esotec széria, amibe több anyagot raktak értékben, mint amennyiért be merték árazni, de hát meg kellett mutatni, hogy a Marantz az Marantz, a Philips nem cs..szte el az átvétellel - igaz, hogy 1980-ban volt az is.) társaságában használom őket nagy megelégedéssel, nem mindig A-osztályban.
Azért a világon a B&W egyik legnagyobb sikertörténetéről beszélünk. Sokan vannak, akik eladták, és most újra próbálnak venni, mert azóta a kategória hangfalait már Kínában cuppantják össze, és - hát - nem az igazi a végeredmény.
Most amúgy milyen frontokkal hajtod az említett két erőlködőt? -
powerup2
addikt
http://ipon.hu/webshop/product/kef_q_300_dio/195982
Ez egy pár
de a r300 viszont
http://ipon.hu/webshop/product/kef_r_300_dio/195833 -
powerup2
addikt
Én a zeppelin air-t hallottam de az nagyon jól szólt igaz az ára elég húzós de a magas a közép meg a mély hangok is rendben voltak csak jót tudok mondani a B & W hangfalakról .
-
datatomm
tag
Még két szatelit elfért volna. HD-TV-hez és Blueray-hoz illene.
-
rootkiller
őstag
Lábdobra ideális. A Sub értelemszerűen hozza az alját, a kicsik meg tök jók lehetnek 2-8 kHz között...
-
mepet
addikt
Biztos jól szólnak, de a dizájnon dolgozhattak volna még egy kicsit...
-
Dassler
őstag
Hát az áralkotásnál nem voltak szívbajosak, Én a komplett hm hangfalaimért fizettem kb a drágábbik árát, pedig azok se noname sz@rok - lásd, adatlap -, sőt....szóval egy nullát csípjenek le a végéből.
-
jan101
tag
válasz
franconero #17 üzenetére
más hasonló méretű szetthez képest lehet hogy jól szólnak, de egy aránylag jó minőségű méretesebb szett kb ennek az árának a feléért sztem simán odaverné.
-
franconero
csendes tag
Nekem ezeréves B&W 802-es állódobozaim vannak, és ha jó anyagot kapnak, bitang jól tudnak szólni. A filmeket is sokkal jobban élvezem rajtuk, mint a másik hangfalaimon, egyértelmű, hogy a hangminőségnek a filmeknél is van jelentősége.
A cikkben bemutatott hangsugárzók biztosan jobban szólnak, mint egy akármilyen olcsó tömegtermék, inkább azon lehet vitatkozni, hogy vajon annyival jobban szólnak-e, mint amennyivel többe kerülnek. De ez már egyéni filozófia és szerelem kérdése. -
szp1
addikt
-
Ed Parker
nagyúr
Attól a fizika az fizika marad.
Az hogy b&w vagy Logitech van ráírva, ugyanolyan pici dobozok, tehát szól, de a hangminősége messze elmarad egy öblösebb fadoboztól.
Volt nekem is egy quadral szettem, megvannak a korlátai.
Épp tegnap hallgattam meg egy NAD 5.1-es szettből kivàncsiságból, hát elég gyenge volt. -
Nos a márkanév garantálja,hogy piszkosul drága a cucc,de a minöséget is.Persze azért arra kíváncsi lennék,hogy mozizás közben(amire elvileg gyártották ezt a szettet)mennyivel szól jobban illetve egyáltalán jobbnak halljuk e mint egy nagyságrendekkel olcsóbb Logitech-et.
-
banhammer
veterán
Szinte ingyen adjak...
-
WiZARD
addikt
én most vettem 1 pár M-1 hangsugárzót, szerintem elég jól szólnak.
eddig rendes méretű hangfalaim voltak házimozihoz, front: 603 S2, surround 602 S3, center: LCR-600 S3, és egy ASW-600 sub. elköltöztem, és új lakásban nem fértek el rendesen a surroundok, azok helyett vettem az M-1eseket.
nyilván nem olyan mint egy rendes, teljes hangfal, és nem is vártam sokat ettől, de számomra meglepően jól szólnak.
mozizni szerintem jók, zenére azért inkább rendes hangfalnál maradoknő téma: én pont a párom miatt vettem ezt, mert először egy Focal Sib-XL-t vettem hátra, és csak puffogott hogy milyen ronda, meg hogy néz ki blabla... pedig mintha jobban szólt volna mint az M-1
-
kolosanyi
veterán
"B*tch please"... A nő úgyis csak a konyhában van és szendvicset csinál, akkor meg nem mindegy, hogy a többi szobába milyen rendszert raknak?
Egyébként viccet félretéve én nem vinnék egy olyan házba egy ilyen értékű rendszert, bár ez még rendben lehetne, mert nem áll meg rajta a cserép, így nem lehet virágtartónak használni.Persze abban az esetben, ha az illető hölgy is zenerajongó és értékeli az ilyesmit...
-
Ed Parker
nagyúr
Ez is csak bögreszett
-
JoeYi
őstag
abba a házban ahol nő is él a férfin kívül soha nem engednek be egy ilyet
-
Apika
addikt
Ebben a kategóriában nem igazán szokták nézni az árat... Inkább csak az előnyére válik a magasabb összeg...
-
kolosanyi
veterán
Ez vajon tényleg úgy szól, mint amennyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az MT-50 és az MT-60D is ugyanazokat a szatellit hangszórókat használja, csak a mélynyomót cserélték le az utóbbinál egy 1300 dollárral drágább darabra.
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LibreOffice topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest