Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Anno próbáltam a Voidot. Szörnyű volt a mikrofonja. Remélem ez azóta jobb lett.
-
Huntszy
tag
Laza 1.5X árkülönbség azért nem elhanyagolható miközben semmi szükségem arra, hogy még egy dobozzal és a vele járó kábelekkel keljen bajlódnom, mic hangszíne kevésbé adja a Virtuoso-hoz képest. Nameg micro USB egy 120k-s fejhallgatón 2021-ben?
Nem mondom, hogy ne lenne jó fejes de szerintem nekem közel sem érte volna meg a 1.5x szorzót. -
-
Huntszy
tag
Nekem ilyenem van BT nélkül. Szerintem nem utazós lesz ez hanem h tudd ezt használni a lakásban ha valamiért telóra kell kötni.
Az enyémben ugye nincs BT tehát ha itthon akarok tableten valamit nézni, de fejhallgatón nem pedig hangszórón akkor elő kell kotornom a régi BT (gyász) fejesem, mert nem tudom használni a Corsairrel. Ezekre az esetekre pont jó lesz ez. Alapvetően ez egy gép elé tervezett fejes de ha otthon valami másra gyors rá kellene kötnöd akkor meg tudod tenni (persze lehetne alternatíva a kábel, kár, hogy se mobilon, se tableten nincs már jack dugó). -
Kicsit kevés a kékfog üzemidő, ebben az árkategóriában és a konkurenciához képest.
Amúgy szép. Rendes, dedikált mikrofon, okés anyaghasználat, aptxHD.
Gondolom itthon 100+ rugó
Gamernek drága, utazósnak rövid az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest