- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
oraihunter
aktív tag
Dr. Romano: "Az se baj, ha nem tud énekelni, ott az sem számít."
Na ja. Nem. Csak a szakáll mérete, és neme.[ Szerkesztve ]
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
erkxt
tag
válasz Dr. Romano #32 üzenetére
Mi??? Szakállas nő nyerte az euroviziót?
-
Dr. Romano
veterán
válasz |DavidWoody| #33 üzenetére
Nem hiszem el.
RECSKA
Egyszerű a képlet. Jövőre küldünk a vízióra egy félig férfi félig nő kentaúrt és garantált első hely.wolfman
Így van. Ott annak van a legkevesebb szerepe címével ellentétben.[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
veterán
válasz Dr. Romano #32 üzenetére
Az a felno, igy helyes. Vagy felig ferfi... Mint a beka
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
|DavidWoody|
tag
-
Dr. Romano
veterán
Kb. olyan állapotban ettől a sok hülyeségtől, mint aki most tudta meg hogy egy szakállas nő nyerte az euvíziót...
|DavidWoody|
Mivan? Mi nem tetszik, nekem elmondhatod...[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
BlackPriest
őstag
na, azért volt egy kis haszna is a szín vitának. belegondoltam, hogyha két hasonló tudású és hasonló árazású lapot nézek, én is a "szebbet" venném meg, pedig az elmúlt években rajtam kívül max az asszony látta a gépem belsejét...biztos a lelki békémhez kell, hogy nekem tetsszen a lap, hiába nem látom én sem
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Joshi
titán
-
Goblin12
őstag
-
SRII
őstag
-
|DavidWoody|
tag
-
SRII
őstag
uram isten hova tévedtem! tényleg
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Goblin12
őstag
válasz Dr. Romano #20 üzenetére
Főleg, hogy 1986-ban lett alapítva. De szerintem csak elírta az az 1 számot, bár nem hiszem, hogy alapítás évében már kaidtak volna valamit is, de lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
A Wikin is elég komoly leírás van róla, jó hogy nem 1896 óta gyárt alaplapot.
-
SRII
őstag
szerintem ha ki sem jött volna a piacra senki észre sem vette volna...
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Akula
őstag
jók azok a színek. nincs benne zöld
"Akula Sub, ready for the deep!"
-
Joshi
titán
Hát nem tudom de itt többen arról hadoválnak hogy milyen színű ez az alaplap én meg azt se tudom hogy hová tegyem a Biostar nevet. Még a neves gyártóknál is adódnak problémák akár a prémium szegmensben is. Most akkor mi is akar lenni ez a Biocsillag? Valamikor ez volt az ITT Nokia? Vagy a Gold Star? Vagy valami Taiwan-i sufnyiműhely szüleménye? Szerintem veszek egyet mert sárga színű.
[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
válasz afterwhite09 #10 üzenetére
Lehet, hogy egy Hull City Tigers szurkolónak bejön ez a lap.
-
afterwhite09
tag
Szerintem egy igényes konfig arról árulkodik, hogy olyan ember tulajdonát képezi aki ad a dolgokra... Azért manapság nem kell csilliókat fizetni egy igényesen kinéző konfigért, ahol mondjuk a színvilág is összeillik. Ez a lap iszonyatosan ronda és nem is tud sokat... extra talán a dual gb lan, bár manapság ezt megoldod egy pcie karival azt csókolom.
People had more, than they needed...
-
klrz
tag
Szerintem teljesen rendben van a színvilága!
Ha nem plexis házban van akkor ki a f...t érdekli hogy, hogy néz ki?
Nyilván akinek nem tetszik, az vesz magának más gyártó által preferált terméket!
Egyébként meg talán jobb is hogy nincs teleba...va mindenféle csicsával...
Lehet,hogy a BIOSTAR nem egy nagy alaplap gyártó cég, mint pl.: Asus vagy MSI, Asrock stb.
de én speciel inkább az árára lennék kiváncsi mint sem a színvilágára,mert ha adj isten jó pár ezressel olcsóbb mint a "nagyoké" akkor inkább ezt választom..,.ennyi!
Amúgy meg Asrock lapom van és nem a színvilága miatt vettem,(pedig plexis házikom van) hanem azért mert akár hiszitek, akár nem 15k-val olcsóbb volt mint a más gyártóé!
És tökéletesen működik azóta is!---2 és fél éve használom!Krisz
-
vittorio7
őstag
A szín annyira nem lényeges szerintem. Ezeken még HDMI 1.4a -s csati van? HDMI 2.0 jön valamikor?
[ Szerkesztve ]
-
Garada
őstag
Nekem ez a színvilág kicsit gagyi hatást eredményez.
-
TomiLi
addikt
Kicsit katyvasz lett a színvilága...
Kár, hogy nagyon kicsi a kínálat itthon belőle. A Z87, H87-ből is egy-egy darabot lehet itthon kapni. B85-öt pedig egyáltalán nem. Pedig ez a B85-ös deszka egész jó! (ITX/mSata....)Bogyorisz
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Kiárusítás!! Asztal gépbe és laptopba márkás DDR4-as 4, 8, 16 GB -os RAM-ok AkciÓÓ!
- DDR4 2666-3200MHz laptop ramok - 8GB / 16GB
- Garanciális ASUS ProArt X870E-CREATOR WIFI Alaplap
- Crucial Ballistix 8gb ddr 3 kit
- Kingston HyperX Predator RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast White RGB EXPO - 10 év gari!
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!