- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mydgard
tag
Az EVE Online kepregennye is valt ettol a remek frissitestol, ugyhogy pakoltam is vissza szepen az elozo verziot.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
-
donatel
tag
Hali!
Jól működik a driver?
Nekem még a 399.24-es verzió van fent, a VGA GTX960M. Érdemes erre lecserélni? -
csiby222
aktív tag
Nekem semmi gondom nincs a DCH driverrel.
Azt nem csináljuk meg ami működik.
-
Yany
addikt
Néztétek, hogy mit gyorsítottak a legújabb update-ekkel?
RT preformance improvements in BFVÉpíts kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Segal
veterán
Elobb utobb ugyis az lesz hogy az legujabb driverbol csak a dhc verzio jon es meg is oldottak a problemat mert ido kerdese es mindenki kenytelen lesz valtani.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
r92king
tag
És ez mire jó? Úgy olvasom, ha ezt felrakod, akkor utána nincs vissza út sima driverre, csak win reinstall. És mi van ha valamiért nem jó a driver, akkor vissza lehet állni régebbi verziójúra?
[ Szerkesztve ]
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
L4CI2
aktív tag
Á de van csak bele kellett írni a linkben 😂 hogy dch .
http://uk.download.nvidia.com/Windows/417.22/417.22-desktop-win10-64bit-international-dch-whql.exe -
L4CI2
aktív tag
Ebből most hogy nincs DCH verzió mint a Hotfix driver-ből ? GeForce Hotfix Driver 417.21 for Windows 10 x64 - DCH
-
r92king
tag
Én már fel se rakom 3 naponta jön az új driver. Nem tudom eldönteni ez most jó vagy rossz dolog
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
Dtomka
veterán
Tegyük fel vagy ne tegyük fel ez itt a kérdés... (1070)
(#6) r92king
A BF V miatt én fel fogom tenni, úgyis 3 nap múlva jön a köv...[ Szerkesztve ]
-
nkmedve
őstag
Ezt még szerintem érdemes megemlíteni a kiegészítővel/updatettel kapcsolatban:
New Battlefield V Update and GeForce Game Ready Driver Improve DXR Ray Tracing Performance By Up To 50% -
macman507
aktív tag
Azért vigyázzunk: https://forums.geforce.com/default/topic/1083878/geforce-drivers/official-417-22-game-ready-whql-display-driver-feedback-thread-released-12-3-18-/
"Issues and updates" résznél van pár érdekes dolog, meg ugye a már mondhatni szokásos dolgok.
1hs,.2HS,.3HS, yay! ;)
-
Kelvin
őstag
Elég gyorsan jött a hotfix után. Jó látni, hogy igyekeznek driver fronton.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
- MSI Ventus RTX 3060 12GB 3x ELKELT
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest