- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- OLED monitor topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából, ha már csak személyeskedni tudsz, akkor légy szíves inkább ignorálj engem, mivel nemigen szóltam hozzád!
Az, hogy te nem értesz valamit, nem jelent azt, hogy más sem. Sőt.
Szándékosan, vagy más okból mindig megpróbálsz belekötni abba amit írok. Lehet, hogy ettől okosnak hiszed magad, de a link egyáltalán nem akart kapcsolódni a neked szóló válaszhoz, ami nem véletlenül volt offba téve, a link pedig nem.
A link a cikkhez szólt hozzá.
Amúgy arról nem tehet a MÁV-Start, hogy úgy utazol, hogy nem olvasod el a vonatkozó szabályzatukat.
Az gondolom fel se merül senkiben, hogy ha van felszállás előtt jegyvásárlási lehetőség, akkor simán csak felszáll a vonatra és ott pótdíj nélkül vehet jegyet. Amúgy ugye azt írtad:Téves. Én is ezt hittem, meg is büntettek.
Mi módon büntettek meg? Elfenekelt a kalauz bácsi?
Pótdíjat fizettél és kész. Az üzletszabályzatban még a büntetés szó sem szerepel....
Amúgy gondolom ott is az volt az attitűdöd mint itt a PH!-n csak a jegyvizsgáló szőrös szívűbb, mint itt a moderátorok....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politikai mémek
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PEAK DESIGN Everyday Sling 6L v2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest