Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
az egyetem arra való, hogy felkészítsen arra, hogy bármelyik programozási nyelvet meg tudd tanulni egyedül, záros határidő alatt.
Az marhaság, hogy nyelveket tanítanak. Amennyiben egy adott téma feldolgozásához, szemléltetéséhez kell egy nyelv, akkor az kivétel.
Az egyetem egyébként arra való, hogy beállítsa a diákok gondolkodásmódját a megfelelő "vágányra".
Fentiek persze nem kell akadályozzák a dns backupot
-
DarkByte
addikt
Mondjuk ki hangosan: egyetemen/fősulin programozni nem lehet megtanulni.
Ugye most mennyivel jobb?Viszont ja, 1 nyelv/szemeszter - bár nekem volt olyan hogy 4 nyelv/szemeszter(!) - sűrítéssel semmire nem lehet menni. Egy nyelvet tanítanának meg (amit mondjuk én választok ki) rendesen és akkor annak legalább lenne haszna. És terjedjen ki az ilyesmikre mint helyes kódolás mind stabilitás, mind biztonság, mind formai szempontból.
-
FTeR
addikt
ezzel a weblappal csak az a gond, h egy kezdő programozó nem sokat fog felfogni belőle.
túl általános és csak elvétve van benne példakód. van 1-2 elég vad ötlet is benne, mint amikor az SQL injection ellen azt javasolja, h ne használjunk SQL alapú adatbázist...kb ahhoz a magyar szerelési útmutatóhoz lehet hasonlítani, ahol az angol változatot könnyebb megérteni a képek miatt.
-
ALI_G
veterán
Talán ha az oktatással kezdték volna évekkel ezelőtt...
Bár csak a hazai felsőoktatásról tudok nyilatkozni, de akikkel ezt beszéltem, sehol nem térnek ki a biztonságra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- Óra topik
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!