- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
az egyetem arra való, hogy felkészítsen arra, hogy bármelyik programozási nyelvet meg tudd tanulni egyedül, záros határidő alatt.
Az marhaság, hogy nyelveket tanítanak. Amennyiben egy adott téma feldolgozásához, szemléltetéséhez kell egy nyelv, akkor az kivétel.
Az egyetem egyébként arra való, hogy beállítsa a diákok gondolkodásmódját a megfelelő "vágányra".
Fentiek persze nem kell akadályozzák a dns backupot
-
DarkByte
addikt
Mondjuk ki hangosan: egyetemen/fősulin programozni nem lehet megtanulni.
Ugye most mennyivel jobb?Viszont ja, 1 nyelv/szemeszter - bár nekem volt olyan hogy 4 nyelv/szemeszter(!) - sűrítéssel semmire nem lehet menni. Egy nyelvet tanítanának meg (amit mondjuk én választok ki) rendesen és akkor annak legalább lenne haszna. És terjedjen ki az ilyesmikre mint helyes kódolás mind stabilitás, mind biztonság, mind formai szempontból.
-
FTeR
addikt
ezzel a weblappal csak az a gond, h egy kezdő programozó nem sokat fog felfogni belőle.
túl általános és csak elvétve van benne példakód. van 1-2 elég vad ötlet is benne, mint amikor az SQL injection ellen azt javasolja, h ne használjunk SQL alapú adatbázist...kb ahhoz a magyar szerelési útmutatóhoz lehet hasonlítani, ahol az angol változatot könnyebb megérteni a képek miatt.
-
ALI_G
veterán
Talán ha az oktatással kezdték volna évekkel ezelőtt...
Bár csak a hazai felsőoktatásról tudok nyilatkozni, de akikkel ezt beszéltem, sehol nem térnek ki a biztonságra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest