- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
MCBASSTION #60 üzenetére
Meghajtottam a suzukimat, de fele olyan 0-100-as gyorsulási eredményt kaptam mint egy VV Passattal, pedig az is 4ütemű
-
Mercutio_
félisten
Jaja, demóscene fénykora is akkoriban volt
Emlékeim szerint régen se teljesen nulláról írtak meg mindent aprólékosan, csak akkoriban mindenki a saját kis házi "lib"-jeit használta, meg innen-onnan összevadászott dolgokat
Arra emlékszem, hogy már az ezredfordulón is őskövületnek számított az az 1-2 kolléga, aki még a fortranhoz értett
-
Mercutio_
félisten
Azt hittem azért tolják ki már az új 2-4 magos mobil procikat, mert a programozók akik megszokták, hogy bazi nagy memópazarló java és egyéb cuccokat csinálnak nem hajlandóak változtatni szokásaikon
A móriazaba nem az allokált memó használat utáni felszabadításának elmaradása és egyéb tipikus programozási bakik miatt van?BotaN: Régen tanulgattam sima C-t, aztán Kandón is, de akkoriban még nem ment az OOP, van értelme így foglalkozni ilyesmivel, vannak amolyan ingyenes on-line training oldalak, ahol jól felépített tematikával - mondjuk egyre nehezebb feladatok, egyre komplexebb megvalósítása valaminek - végigmennek egy adott nyelven?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest