- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
De nekem nem is notebook kell, hanem szerver
2 (vagy 4) mag, 1080p dekódolás, IGP, 2GB RAM; a rendszer egy 4GB-os mSD kártyán, és/vagy két 2.5" noti-HDD-t betolni neki; meg persze HDMI, analóg jack+SPDIF, Eth és pár USB port. S az egész kijöhetne egy 135*100*50mm-es dobozkából és 10, max 15W fogyasztásból... minden adott hozzá...
-
.mf
veterán
De, az is jöhetne
Jó, bili. De ilyen van, olyan viszont, amit én szeretnék, nincs, legalábbis külön (csak tablet vagy telefon formájában manifesztálódva). Pedig az már akár egy átlagos használatú gépnek is elég lenne, és küszöbön van az ARM-támogatású Windows 8, avval tarolhatna... -
.mf
veterán
Ha a közeljövőben megjelenne valami hasonló szerkezet, de modernebb SoC-pel (4magos Kal El, Exynos, Snapdragon, OMAP), több RAMmal (min. 1, de inkább 2GB) és több porttal lenne szerelve (köztük legalább 2db SATA is), akár dupla-triplaáron is rohannék érte.
Ilyen garázs-méretekben sajnos csak evvel a mindent-egybe (benne van a RAM is) SoC-pel tudták tervezni, ami ugyan nem rossz, de nekem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest