- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
probaltam mar sok gombos egereket, es engem inkabb hatraltatott, mintsem segitett volna, vegulis a jatek amivel jatszom sem igenyli az ilyen egereket, persze biztos lehet olyan akinek egszerre x szamu gombot kell hasznalnia, de a gemerezes nem csak a sok gombban merul ki, hanem az erzekenysegben, sulyban, uber turbo gombokban stb stb.
Ezek viszont szerintem a legtobbszor csak marketing fogasok, ugy mint amikor egy alacsony teljesitmenyu kartyahoz hozzarendelnek 4gb vramot, na de van ertelme?
Mikor anno vettem lezeres egeret vissza kellett vennema legkisebbre, mert tul gyors volt. Nagyon sokszor a multi jatekoknal nem csupan a hardeveres es periferias eszkozok amik gyozelemre segitenek, a jatekok nagyja fejben dol el, ha ott problema van, lehet barkinek barmilyen gepe, nem fog nyerni.
Es ez foleg igaz az fps jatekokra, persze ahol van is valami cel, nem pedig csak a daralas.
En inkabb az olcso eger kontra draga eger kozotti kulonbseget masra koltom ezekben az inseges idokben.Ui. bocsi az irasomert, de telefonrol irtam!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Én is utálom a gamer/gémer elnevezést, csupán azért voltam kénytelen ezt használni, mert itt mindenki ezzel reklámoz/ezt a szót használja. (Nem is értem minek kellett a komplett gépek közt is egy ilyen topicot nyitni a hardveraprón, már a 20 ezer Ft-os gépeket is ott hirdetik, tiszta maskara.
)
Én már régóta nem játszom single játékokkal, csupán COD2 multizom és nekem csupán egy kb. 500 Ft értékű Logitech RX250 egerem van röpke 6!!! éve és egyrészt hibátlanul működik mind a mai napig + az asztal szolgál egérpad gyanánt, de mégis simán megfogom a Logitech G9 egeret és Roccat Sense Glacier Blue Gaming egérpadot használó játékosokat, illetve a Saitek CYBORG RAT 7 egeret használó játékosokat.
Szóval ha egy FSP-ben sincs előnye, akkor nem tudom elképzelni, hogy bármelyik single játékhoz minek kellenek ezek az űber egerek.
Aki meg mit tudom én milyen turbo gombokat használ és egy lövésre majdhogynem 3-at lő egy puskával is, azoktól természetesen szomorú búcsút veszek a szervereken. Ha valaki FPS-ben golyózáport akar az válasszon automata fegyvert és ne akarjon félautomatával, meg puskával darálni.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Bárcsak tudnám, hogy mi az értelme a gémer egereknek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- LEGO klub
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Exkluzív órák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest